Forum

Hotmail Online Dest...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Hotmail Online Destek

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
658 Görüntüleme
(@osC CoDeR)
Gönderiler: 6
Active Member
Konu başlatıcı
 

Aşağıdaki linkten aldığınız HTML kodu web sayfanıza ekleyerek siteniz üzerinden online destek yada bezeri bir hizmet verebilirsiniz.

Live Messenger uygulaması yüklemediğim için hotmaile login olup web messenger servisi ile online oluyorum.

Blogger sayfam için template.xml'e yerleştirdiğim aşağıdaki kodun sayafya eklediği messenger sembolünde o anki durumum görünüyor ve bu sembole tıklayanlar ister messenger servisine login olarak ister anonim olarak konuşma başlatabiliyorlar. Sorun bu noktadadn sonra başlıyor. 

Anonim olarak başlatılan bir konuşma bana geldiğinde konuşma penceresini açıyorum fakat anonim kullanıcı karşıda konuşmaya devam ettiği halde offline göründüğü için mesaj yazma kutusu deaktif durumda oluyor ve cevap yazamıyorum web üzerinden.

Servisin hata bildirimi hizmetini kullanarak durumu raporladım ancak Windows Live Support Teamden Mike isimli (Support Specialist) destek uzmanı arkadaş bir çözüm öneremedi ve beni 'http://windowslivehelp.com/forums.aspx?productid=2&wa=wsignin1.0' bu adrese yönlendirdi.

Linkteki forumda konu açtım ancak ben sorunun messenger servisi ile alakalı olduğunu düşündüğümden forumdan bir çözüm gelebileceği kanısında değilim. Ancak şansımı denemek istedim ve çözüm parkta da bir konu açayım dedim.

Önerisi olan..?

http://settings.messenger.live.com/Applications/CreateHtml.aspx

HTML kodun blogger template.xml için değiştirilmiş hali
<.a href='http://settings.messenger.live.com/Conversation/[email protected]' target='_blank'><img height='16' src='http://messenger.services.live.com/users/[email protected]/presenceimage?mkt=tr-TR' style='border-style: none;' width='16'/></a>

 
Gönderildi : 07/06/2010 16:52

(@OmerKARADENIZ)
Gönderiler: 1560
Noble Member
 

Test Ettim Bir sorun yok.

 
Gönderildi : 07/06/2010 20:30

(@osC CoDeR)
Gönderiler: 6
Active Member
Konu başlatıcı
 

Bloğumdaki messsenger sembolü üzerinden 'sorun düzeldi sanırım' diye cevap yazan sizdiniz sanırım?

Hayır malesef sorun devam ediyor. Siz bana yazabiliyorsunuz ancak gelen konuşma pencerelerinde çevrim dışı göründüğünüz için benim mesaj yazma ve gönderme butonu deaktif durumda oluyor ben cevap yazamıyorum.

Linkte ekran görüntüleri var. http://cid-766adbfab4e9cc87.skydrive.live.com/self.aspx/Ortak/new%5E_problem.pdf


UpDate: An itibari ile sorunum çözülmüş bulunuyor. Windows Live Çözüm Merkezi ekibine teşekkürlerimi iletiyorum. Servisi kullanan herkeste aynı profil güncellemesi mevcutmu bilmiyorum ama artık yeni bir profil görünümü ve özelliklerine sahibim sanırım. Sanırım 2010 sonunda güncellenecek Windows Live profileri bunlar.

 
Gönderildi : 07/06/2010 21:11

Paylaş: