Forum

Run the OneDrive tr...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Run the OneDrive troubleshooter

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
439 Görüntüleme
Hakan Uzuner
(@hakanuzuner)
Gönderiler: 32993
Illustrious Member Yönetici
Konu başlatıcı
 

Benim gibi sizde aktif olarak OneDrive kullanıyorsanız zaman zaman mevcut cihazınızın disk kapasitesi yeterli gelmeyebilir. Bu durumda yerel disk için C yerine başka bir dizin seçebilir ve sonrasında bu dizine erişemiyor olabilirsiniz. Böyle bir durumda ne yazık ki bulut üzerindeki bilgileri tekrar bilgisayarınıza indirmek veya Explorer üzerinden çalışmak sorun olabilir. Bunun için microsoft çok güzel bir tool hazırlamış ve benim çok işime yaradı. Eğer sizde one drive ile ilgili bir teknik sorun yaşıyorsanız deneyebilirsiniz.

http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/onedrive-troubleshooter

Temel olarak bir inceleme yapıyor ve sonra size sorunu söylüyor. Örneğin bana D diski yok onu bul getir dedi ama ben çoktan o diski taşımıştım. Madem öyle D yok sen bulut üzerindekileri getir demek istedim ki o bana zaten sordu, istersen onedrive ayarlarını resetleyelim, sende yeniden sync yaparsın…. Bende yaptım ve şu anda süper çalışıyor.

Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

 
Gönderildi : 06/06/2015 14:30

(@www-rizasahan-com)
Gönderiler: 18028
_
 

Bilgilendirme için teşekkürler  hocam.

1984 doğumluyum. 4 yaşından bu yana İstanbul’da yaşıyorum. Sırası ile aşağıdaki okullarda eğitim gördüm. Paşaköy ilkokulu (1990-1995) Kartal Zekeriyya Güçer İlköğretim Okulu(1995-1998) Ümraniye Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümü(1998-2001) Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı(2002-2004) Anadolu Ünv. İşletme Fakültesi(2006-2009) Lise yıllarından sonra bir bilgisayar firmasının teknik servisinde mesleğe merhaba dedim. Outsource olarak Citibank ytl ve bina taşınma projesinde yer alarak 8 ay görev yaptım. Bu görevden sonra şu an çalışmakta olduğum yerde bilgi işlem sorumlusu olarak göreve başladım ve 18 yıldır görevimin başındayım.

 
Gönderildi : 06/06/2015 16:32

Paylaş: