Forum

USB Memory Üze...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

USB Memory Üzerinden Windows 8 ve Windows Server 8 Kurulumları

1 Yazılar
1 Üyeler
0 Likes
358 Görüntüleme
Hakan Uzuner
(@hakanuzuner)
Gönderiler: 32965
Illustrious Member Yönetici
Konu başlatıcı
 

Bildiğiniz gibi Windows 8 ve Windows Server 8 artık indirilebilir durumda, her ne kadar resmi yayınlanmamış olsada bizlere pek çok bilgi veriyor. Hemen aklınıza kurulum yapmak gelebilir zaten windows 8 public olarak paylaşıldı


http://msdn.microsoft.com/en-us/windows/apps/br229516


Bende bu iso dosyasını indirip kurmak istedim, ancak windows 8' i incelediğim zaman asıl konunun tabletler olduğunu gördüm, yani eğer windows 8 için yorum yapılacak ise ilk olarak bir tablet üzerinde denemek gerektiğini düşündüm ve elimdeki test amaçlı kullandığım lenovo x220 Tablet için kurulum hazırlıklarına başladım. Bu tür hafif ve ince laptoplarda dvd sürücüsü olmadığı için önümdeki en büyük engel iso nun usb ye yazılması ve buradan kurulum yapılmasıydı. Bende uzun süredir bu işler ile uğraşamadığım için nasıl yaparım derdine düştüm ancak bir program buldum ki inanılmaz kolay, kullanışlı ve hepsinden önemlisi ücretsiz 🙂 durum böyle olunca bunu sizler ile paylaşmak istedim.


Eğer elinizde bir iso dosyası ve ve bunun ile USB den kurulum yapmak istiyorsanız bu windows 8 bile olsa WiNToBootic programı ile bunu rahatlıkla yapabilirsiniz. Kullanımıda inanılmaz kolay, iso dosyasını sürükleyip bırakıyorsunuz ve usb sürücüsünü seçiyorsunuz gerisini program hallediyor, bu program yardımı ile kurduğum windows 8 tablet inanılmaz güzel çalışıyor bu da ek bilgi. Zaten bu konudaki tecrübelerimi sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.


 

Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

 
Gönderildi : 20/09/2011 14:00

Paylaş: