Forum

Ofis kullanıcıları ...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Ofis kullanıcıları için XP ve Ofis2003 ipuçları

5 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
388 Görüntüleme
(@samilaltundal)
Gönderiler: 505
Prominent Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba;


 


Firmamızda 50 kullanıcımız var, bunlara her gün mail ile bir bilgi göndermek istiyoruz, ama kullanıcı bilgi seviyesi biraz düşük, her gün nette araştırmak istemiyorum XP ile alakalı Ofis 2003 ile alakalı bilgi havuzuna ihtiyacım var, kısa ve öz bilgiler, misal aktif pencereyi print almak gibi, veya masaüstünü gösterme kısa yolı Windows tuşu + D ' dir, bunun gibi bilgilere nerden nasıl ulaşabilirim.


 


Teşekkürler.


 


 

 
Gönderildi : 20/08/2010 19:02

(@ufuktatlidil)
Gönderiler: 5718
Illustrious Member
 

Bence bu tarz eğitim içeriğini kendiniz belirleyin , daha sonra bir slayt sunumu haline getirin. Daha detay katabilirsiniz.

 
Gönderildi : 20/08/2010 19:13

(@samilaltundal)
Gönderiler: 505
Prominent Member
Konu başlatıcı
 

Evet Ufuk hocam sanırım öyle olacak 1 ay geçtikten sonra buraya da atayım light ipucu niteliğinde 🙂


 


 

 
Gönderildi : 20/08/2010 20:09

(@samilaltundal)
Gönderiler: 505
Prominent Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba


 


Bugünden itibaren atmaya başladım net üzerinden biraz araştırma yapıp her gün bir bilgi göndereceğim, eğer  ilgili arkadaşlar bir kopyasının buraya gönderilmesinde sakınca görmez ise bir kopya yı da buraya atmak isterim. Örnek vermek gerekirse ilk günkü metin bu şekilde ve biraz daha metin azalarak devame edecek.


 


İyi çalışmalar,


 


İstekleriniz doğrultusunda her gün belirli bir konuda size ipuçları gönderilecektir, bu ipuçları kullandığınız işletim sistemi XP olacağı gibi, Ofis programları da olabilir, sizlerden bir talep gelmediği sürece ben XP için bazı ipuçları göndereceğim, çoğu kullanıcının pek önem vermediği başlat çalıştır komutları ile gün içinde en yoğun saatlerinizde Klavye ve Mouse kullanmak size zaman kaybettirebilir, sadece klavye ile çalışmak istiyorsanız:


 


Başlat' a bastıktan sonra çalıştır sekmesine tıklanır, eğer ki bu sekmeye de hızlı bir şekilde ulaşmak istiyorsanız Windows tuşu + R tuşuna basılır. Windows tuşu klavyenizde klavyenin alt tarafında bulunur,


 


\\Adydk\company\windows_tusu.jpg


 


Bu tuşa ve R tuşuna aynı anda bastığınız vakit çalıştır ekranı gelecektir, bu ekran ile birçok programı veya Windows un gizli özelliklerini çalıştırabiliriz, ilk ipucumuz gün içinde sıklıkla kullandığınızı düşündüğüm not defteri, eğer not defterini Mouse ve klavye kombinasyonu ile açmak istemiyorsanız, yapmanız gereken çok kısa


 


windows tuşu ve R ye aynı anda bastıktan sonra gelen ekrana notepad.exe yazılır.


 

 
Gönderildi : 23/08/2010 17:34

(@ufuktatlidil)
Gönderiler: 5718
Illustrious Member
 

Teşekkürler Samil..

 
Gönderildi : 23/08/2010 17:41

Paylaş: