Forum

data protector expr...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

data protector express 3,50 sp1 Backup almıyor

6 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
406 Görüntüleme
(@samilaltundal)
Gönderiler: 505
Prominent Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba,


 


 yeni girdiğim iş yerinde büyük bir sorun ile karşı karşıyayım, yedekler data protector express 3,50 sp1 ile alınmakta ama pazartesi gününden beri almıyor sürekli hata dönüyor, kasetten dir diye, gidip kaset aldım ama onları da almıyor, banka kuruluşu olduğumuz için banka teknik destek tarafından bakıldı, ama onlarda bir çözüm önerisi getiremiyor, kasete format bile atamıyoruz, açıkçası iş başa düştü maalesef , yardımcı olursanız çok sevinirim.


 


http://www.resimyukle.gen.tr/?di=112815342947


http://www.resimyukle.gen.tr/?di=2128153437014

 
Gönderildi : 11/08/2010 19:47

(@samilaltundal)
Gönderiler: 505
Prominent Member
Konu başlatıcı
 

Deneme yapıyorum 50 MB lik bir dosya yedekliyorum ama yine hata dönüyor


Hata :


 


wrong media


 


 

 
Gönderildi : 11/08/2010 20:17

(@berkantmutlu)
Gönderiler: 406
Reputable Member
 

Selam,


Resimleri görüntüleyemiyorum! tekrar göndermeniz mümkün müdür?


 Tşk.

 
Gönderildi : 12/08/2010 14:53

(@samilaltundal)
Gönderiler: 505
Prominent Member
Konu başlatıcı
 

Sayın hocam,

 

HP bugün uzaktan bağlandı, ben anlamadım anlattıklarından ne sorarsam sorayım uygulama için e-book gönderdim onu okuyabilirsiniz diyor, bizde teknik destekte çalıştık, açılan case ile ilgili elimizden geleni yaptık, telefonda format atmaktan tut msn adresini oluşturduk,  ram taktırdık ama bazı insanlar yardım etmeyi bir eziklik olarak görüyor, pek yardım alamadım açıkçası yarın backup alamazsa tekrar bağlanacak, resimlere baktım bende açılıyor, eğer bu programdan anlıyorsanız bana yardım edermisiniz, 30 gün boyunca iftar yemeğiniz benden 🙂

 

 

 
Gönderildi : 13/08/2010 01:23

(@berkantmutlu)
Gönderiler: 406
Reputable Member
 

Herhangi bir problem yok sanıyorum ki. sorun giderilmiş durumda.

HP ile ilgili bu şekilde düşünmeyin lütfen, HP profesyonel anlamda hizmette diğerlerinin çok çok önünde hizmet veriyor. Ayrıca bu ürünün Türkiyede desteği yok yani ücretli olarak mühendis çağırabilirsiniz. Bu ürün ile ilgili destek yurtdışından telefonla veriliyor. Bence ürünün kullanımı ile ilgili eğitim alsanız sizin için çok iyi olur.

 
Gönderildi : 24/08/2010 19:22

(@samilaltundal)
Gönderiler: 505
Prominent Member
Konu başlatıcı
 

Sayın hocam

 

Rica ederim yanlış anlamayın ama bazı gerçekler var, 1. yeni işe girmişim 2. programdan bi haberim ki çok yoğun kullanılan program değil, her gün yönetimden laf işitiyorum işe girdiğim ilk günlerde arıza verdi, hp nin dediği laf e-book var onu okuyun sonra soru sorun, böyle bir yaklaşım bence yanlış, misal server grubuna AD ile ilgili bir soruya önce mühendisliği bitir sonra gel soru sor demek ile aynıdır, desteği veremiyorsa bu işi ne kadar profesyonel yaptığının kanıtıdır, sorunu kim çözdü, eski bilgi işlemci işten çok kötü ayrıldı adam yalvar yakar geldi o da benim için biraz, yaptı gitti sorunu HP çözmedi, hatta HP neden kaynaklandığını söyleyemedi, hp ile 1 hafta görüştüğüm kişiye durumumu anlattım tabiri caizse demagoji yaptım, ama yine olmadı, sorunu çözemediler ve gelmediler, gelmek istemediler, eski iş yerimde hp sunucu vardı ondan da çok çektim destek konusunda. Bence HP desteğe biraz daha yönelmeli ürünleri kaliteli ama destekte biraz sorun var.

 

Kişisel düşüncemdir, ne düşünürsem düşeneyim HP nin dünya devi olduğunu değiştirmez 🙂

 

Sevgi ile. 

 
Gönderildi : 25/08/2010 00:22

Paylaş: