Forum

Hosting Firmaları i...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Hosting Firmaları ile yaşadığınız problemler?

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
394 Görüntüleme
(@ErincKuzu)
Gönderiler: 35
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

Selam Arkadaşlar
Bir ön çalışmamız için Hosting firmaları ile genel olarak yaşadığınız problemler ve kötü deneyimleri paylaşma şansınız varsa çok sevinirim.
Sizin çaltığınız firmadan beklentiniz ve geri dönüşler. Sorunlara çözüm bulma çabukluğu. Çalıştığınız firmanın teknik kapasite yeterliliği v.b. Firma adı verip vermemeniz size takdirinize kalmış bir durum.
Hepinize şimdiden teşekkürler.

 
Gönderildi : 27/09/2012 20:13

(@rafets-ayata)
Gönderiler: 3820
Üye
 

Merhaba,

Hosting firmalarından alacağınız hizmete bağlı olarak firma değişiklik gösterebilir. Öncelikle firmanın kurumsal bir kimliğinin olduğundan emin olun biraz pahalı olur ama muatap bulmakta zorluk çekmezsiniz.

Daha sonra teknik hizmet durumlarına bakın (gece ve gündüz dahil alacağınız hizmetin hangi yöntemlerle yapılabilirliğini sorgulayın).

Alacağınız hizmet içeriğinin detaylarını mutlaka inceleyin. Ek talep ettiğinizde yansıyacak ücretlerin neler olduğuna kadar inceleyin.

Sistemlerin en fazla ne kadar süre çalışmadığının garantisini verdiklerine bakın bu süre aşımında zararınızı karşılayıp karşılamadıklarını sorgulayın.

Müşteri Paneli'nin demosunu kontrol edin. Burada bulunan öğelerin işlevselliğinin tarafınızca yapılabilirliğini sorgulayın.

Aklıma gelenler şimdilik bunlar.

 
Gönderildi : 27/09/2012 20:30

Paylaş: