Anasayfa » Forum

Bildirimler

application pool hatasi  

  RSS
 Anonim

arkadaşlar merhaba

 

web sunucumdan "A process serving application pool 'domain.com' suffered a fatal communication error with the Windows Process Activation Service. The process id was '5660'. The data field contains the error number."  diye bir hata alıyorum. sorun hakkında yardımcım olabilirmisiniz.

 

şimdiden teşekkür ederim.

Alıntı
Gönderildi : 20/12/2010 14:18
Hakan Uzuner
(@hakanuzuner)
Kıdemli Üye Yönetici

Merhaba

çözüm için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz;

 

Resolve

Diagnose an unresponsive worker process

A worker process that fails to respond may exhibit one of the following symptoms:

  • Ping failure.
  • Communication failure with WAS.
  • Worker process startup time-out.
  • Worker process shutdown time-out.
  • Worker process orphan action failure.

To diagnose a worker process that is failing to respond, refer to one or more of the following resources:

Verify

To perform this procedure, you must have membership in Administrators, or you must have been delegated the appropriate authority.

To verify that an application pool has started:

  1. Click Start, click Control Panel, and then click Administrative Tools.
  2. Right-click Internet Information Services (IIS) Manager and select Run as administrator.
  3. In the Connections pane, expand the server node and select Application Pools.
  4. In Features View, the Status column for the application pool will indicate Started if the application pool has started.

 

http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc735271%28v=WS.10%29.aspx

 

Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

CevapAlıntı
Gönderildi : 22/12/2010 01:44
 Anonim

hocam teşekkür ederim sorunu çözdüm.

CevapAlıntı
Gönderildi : 04/01/2011 13:50
Hakan Uzuner
(@hakanuzuner)
Kıdemli Üye Yönetici

rica ederiz.

Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

CevapAlıntı
Gönderildi : 04/01/2011 17:07
Mert Kibar
(@mertkibar)
Üye

işletim sisteminiz nedir. iis sürüm nedir..


64bit version windows server varsa ilk başta asp.netleri 32 bit olarak calistirin düzelicektir. birde iis de calisan modülleri kontrol ediniz..

CevapAlıntı
Gönderildi : 26/02/2011 20:43
Paylaş: