Forum

Dijital Islak İmza ...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Dijital Islak İmza ve Cep No'ya Direk Mail Atma

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
4,016 Görüntüleme
(@ayhanozdemir)
Gönderiler: 474
Honorable Member
Konu başlatıcı
 

Herkese merhaba,

Araştırdğım 2 konu var.

1 . Dijital ortamda evrak çıktısı almadan tablet ya da telefon üzerinden evrak imzalamak istiyoruz.E-imza değil bildiğiniz kalemle imzalar gibi.Bu konu ile ilgili iosta ücretli yazılım buldum ama tam anlamıyla sonuç vermedi.

     Direk bir evrakı programdan tarayıp pdf haline çeviriyor ve düzenlede imzala diyip ekran üzerinde imza atıyor daha sonra o imzayı belgenin istediğiniz yerine taşıyorsunuz.

 2 . Bir yerde duydum ama tam emin olamadığım diğer konu ise cep telefonu numarasına direk mail atma.Bu konu ile ilgili bilgisi olan varmıdır?

Yani mailde gönderilen adrese cep nosu yazıyorum o numara sahibine mail olarak gidiyor.Sizce böyle birşey olabilirmi?

Birde cep telefonuna gelen çağrı merkezi numaralarını engellemk istiyorum.Güncel bir liste bulabiliyormuyuz çağrı merkezi numaraları ile ilgili.Ya da bunu başka türlü yapma yolu varmıdır?

Şimdiden teşekkürler.

Kolay Gelsin

 
Gönderildi : 05/04/2017 14:29

ibrahim yildiz
(@ibrahimyildiz)
Gönderiler: 4272
Co-Helper
 

Çok ayrıntılı ve karmaşık süreçlere girmişsiniz.
1. Bunu verimli bir şekilde yapabilmek için mobile desteği olan document management system ürünlerini araştırın ve teklif toplayın.

Bunun dışında ki belirttiğiniz aynı yöntemle çalışan e-imza uygulamaları kötü kodlamalı java tabanlı ürünler mobile desteği olduğunu pek görmedim.

2. Bildiğiniz üzere GSM altyapısında böyle birşey yok. Sadece BES de böyle bir contact routing uygulamanın olduğunu anımsıyorum.
Bunun dışında bu GSM gateway ürünü konumlandırarak olabilir tanımlara yönlendirilen maili MMS'lere bölerek alıcıya gönderir.
http://www.novatec.de/cms/en/products/novatecsystems/nmg/Applications/e-mail-to-sms/

3. Böyle bir liste mevcut değil zaten hızlı spam yapan CC'ler sık numara değişikliği yapar. Sadece bazı cihazlar izinli listelere yanıt verme üzerine opsiyona sahip olabiliyor. Turkcell online iş. mrkz. de de bu tip bir seçenek vardı sanırım turkcell'e danışabilirsiniz.
Yapma yolu yoktur çünkü CC'lar da ulaşım barı oranını arttırabilmek için sizin ön kodu ile direkt tanımlayamayacağınız numara satın alımı ve tanımı yoluna giderler. 🙂

'balık vermez, nasıl tutulabildiğine yönlendirir'
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız. Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz. Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

 
Gönderildi : 05/04/2017 22:48

(@ayhanozdemir)
Gönderiler: 474
Honorable Member
Konu başlatıcı
 

Teşekkür ederim hocam cevabınız için.

 
Gönderildi : 06/04/2017 16:51

Paylaş: