Forum

dell müşteri h...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

dell müşteri hizmetleri ve dell servislerinin (oyak teknoloji ) vurdum duymazlıgı!!!

5 Yazılar
4 Üyeler
0 Likes
430 Görüntüleme
(@isakarakurt)
Gönderiler: 19
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

yeni aldıgım dell vostro cihazım 1 ay olmadan hdd kafa atmaya basladı ve acılmadı yogun cabalar sonucunda cihazı tamir ettirmek icin cagrı oluşturabildim ancak bu seferde cihazımın yerinde servis özelligi olmadıgını söylediler( alırken bu servise dahil olan cihaz ne hikmetse 1 ay içinde bu servisi alamaz oldu) her neyse cagrı actık ve servise göndermeye karar verdik ancak bozulan parca hdd oldugundan tereddut ettim cıkarıp yollamak istedim ancak bu seferde acmıssınız kurcalamıssınız servis dısı bırakmıssınız gibi bahanelerle karsı karsıya kalmamak için oldugu gibi gönderdim gönderirkende özellikle hdd min bana iadesini istedim neticede diger donanımlar gibi degil hdd verilerin tutuldugu yer. servise gönderdigim cihaz yaklasık 5 gün icinde geri geldi dedim süpermiş 5 gün icinde hersey tamam ama kutuyu acınca karsılacagım manzara beni son derece mutsuz etti. nasıl bir teknik servisse bu dell in calıstıgı(isminide vereyim oytek yada oyak teknoloji) kasa darbe almıs o kadar özenli calısmıslar ki kasanın arkasında ki vidaları dahi takmamıslar. default ta gelen win 8 pro işletim sisteminin yerine win 7 home premium yüklemişler.

 

şikayet ettigimde ve belirttimde hic kimse oralı dahi olmadı. ve umursamadı dell i arıyorum lisans sorumlulugumuz degil, oyak teknolojiyi arıyorum onlar oralı degil.

 

özetle cok basit bir masaüstü cihazda bu sorunları yasatan ve cözümleyemeyen dell e ne server nede pc nede lap top olarak güvenmeyin ben suana kadar yerinde servis var diye aldıgım 10 tane dell i aldıgıma suan cok pismanın.

 

siz siz olun dell'e bulasmayın 

saygılarımla

 
Gönderildi : 24/01/2014 20:31

(@cozumpark)
Gönderiler: 16309
Illustrious Member Yönetici
 

merhabalar

bilgi paylaşımı için teşekkürler. ancak bu bütün Dell'i bağlayan bir durum olmasa gerek diye düşünüyorum.

Dell alıp da çok memnun olanlar var arkadaşlarım arasında.

Ha ben Dell kullanmıyorum kullanmam o başka. Tercihim HP ürünleri genelde. HP olmazsa Toshiba. Bunlar da olmazsa Apple derim.

HP son derece kaliteli hizmet ağına sahip. Toshiba çok sağlam 7 yıl önce aldığım laptop hala canavar gibi çalışıyor. Apple baba zaten o. 

 
Gönderildi : 25/01/2014 11:33

(@www-rizasahan-com)
Gönderiler: 18028
_
 

Hocama katılıyorum. Biz Türkler çoğu işi cıvıtıyoruz. Kurumsallaşabilen bir kaç adam akıllı firma var. Dell adına Türkiye üzerinde iş yürüten firmanın iş güzarlığı. Şikayet edebiliyorsanız Amerika Dell'e şikayet edin bakın alaka ilgi nasıl oluyor görün.

Eskiden IBM bu şekildeydi şimdi az çok düzeldi.

1984 doğumluyum. 4 yaşından bu yana İstanbul’da yaşıyorum. Sırası ile aşağıdaki okullarda eğitim gördüm. Paşaköy ilkokulu (1990-1995) Kartal Zekeriyya Güçer İlköğretim Okulu(1995-1998) Ümraniye Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümü(1998-2001) Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı(2002-2004) Anadolu Ünv. İşletme Fakültesi(2006-2009) Lise yıllarından sonra bir bilgisayar firmasının teknik servisinde mesleğe merhaba dedim. Outsource olarak Citibank ytl ve bina taşınma projesinde yer alarak 8 ay görev yaptım. Bu görevden sonra şu an çalışmakta olduğum yerde bilgi işlem sorumlusu olarak göreve başladım ve 18 yıldır görevimin başındayım.

 
Gönderildi : 25/01/2014 23:32

(@isakarakurt)
Gönderiler: 19
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

hocam sorun su ki aradıgım yer dell türkiye idi ve ve gönderdigim oytek firmasıda onların anlasmalı oldugu sacma sapan bir firma

 dediginiz gibi dell us' e mail atacagım bakalım o zaman nasıl bir tepki gelecek.

 

ilginize teşekkür ederim

 
Gönderildi : 27/01/2014 14:14

(@Anonim)
Gönderiler: 0
 

emin olun merkez firmaların ülke ofisleri bu tip sorunlardan heberdar değil nasıl değil derseniz kısaca özetleyeceğim 

1.Bilgisayarınız arızalandı firmanın çözüm ortağına gönderdiniz veya verdiniz   

2.form açılır ve sorunlar ve şikayetler yazılır bunu yazan çözüm ortağının personelidir

3.ürün onarımı bakımı yapılır tabi iş yükü  bilgisiz ve salla boş ver edasında işlem yapılır

4.teknik prsonel son kontrol  yapılması gerekirken amannn salla sorun olursa bir daha getirsin işine der

5.ürünü teslim ederken servis formu kapalır ve kayıt personeli sizin çok mutlu olmuş olduğuınuzu ve taktir ettiğinizi yazar halbuki böylr bir durum yok

6.ürün açtınız kullanıyorsunuz ve mutlu son sorun ya devameder yada başka sorun başlar ve bu 5 maddeye kadar olan durum tekrar edersiniz

7.çözüm ortaklarını firmaların ülke ofisleri servisleri denetler bu denetim 1 gundür ve gelmeden 1hafta önce bildirilir ve seviste herkez beyaz önlük giyer ve prosüdür uyulur herşey düzenlenir

8.servis kayıtları ve teknik departman incelenir ve her şey mükemmeldir

ve mutlu son tabi kimin açısından  

umarım bu durumu özetlemiştir

 

Kolay gelsin 

 

 
Gönderildi : 29/01/2014 14:23

Paylaş: