Forum

Fortigate UTM profi...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Fortigate UTM profil Silme

3 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
1,319 Görüntüleme
(@ilyaskilic)
Gönderiler: 1
New Member
Konu başlatıcı
 

Arkadaşlar merhaba,

 

Fortigate UTM firewall'um üzerinde önceden tanımlanmış, web filter, antivirüs, email filter gibi profiller mevcut ben bu profiller yerine başka profiller tanımladım ve onları kullanmak istiyorum fakat silmek istediğim profiller hangi policy'de kullanıldığını bilmediğim için delete tuşu profil silmede aktif olmuyor.Benim istediğim hangi profil hangi polciy'de tanımlı bunu tek bir alanda görebileceğimiz yer varmı? yoksa her policy'e girip tek tek bu profilleri ordan kaldırmam mı gerekiyor.

 

Teşekkürler 

 
Gönderildi : 09/09/2011 12:51

(@Anonim)
Gönderiler: 0
 

Merhaba;

policylerin içine teker teker girmene gerek yok. utm>firewall>policy ye geldiğin zaman ie yi sağa kaydırısan  9. yada 10. sırada(sıralamayı değiştirmediysen tabi) profile sutunu var oradan rahatlıkla görebilirsin. göremiyorsan üstte column settings olması lazım oradan profile ı sağa atıp policy lerde görüntülenmesini sağlayabilirsin.

 

 
Gönderildi : 09/09/2011 13:30

(@gokhanyuceler)
Gönderiler: 86
Illustrious Member
 

Policy menüsünde göremiyorsan column settings'e gelerek, antivirüs, email veya başka eklemek istediğin sütun varsa oradan seçebilirsin.Böylece policy'nin bağlı bulunduğu profil görünecektir.

 

 

Kolay gelsin  

 
Gönderildi : 09/09/2011 14:17

Paylaş: