Forum

Exchange 2010 - sub...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

[Çözüldü] Exchange 2010 - submission kuyruğu

Gokhan Sarrafgil
(@gokhansarrafgil)
Üye

Merhaba,

bugün exchangde farklı bir sorun yaşıyorum.

mailler submission kuyruğunda undefined olarak kalıyor ve birikmeye başlıyor. mail trafiği duruyor.

transport servisi restart ettiğimde mailler düşmeye başlıyor. web de arama yaptım fakat bir sonuca ulaşamadım.

bir an da neden böyle bir sorun yaşamaya başladım ve çözümü nedir acaba?

 

resim
Alıntı
Konu başlatıcı Gönderildi : 19/08/2020 10:11
Hakan Uzuner
(@hakanuzuner)
Kıdemli Üye Yönetici

Selam, sağ bölümde bir hata olur onu paylaşır mısınız lütfen?

Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

CevapAlıntı
Gönderildi : 19/08/2020 10:32
Gokhan Sarrafgil
(@gokhansarrafgil)
Üye

Selam,

hiç bir hata görünmemekte.

resim
CevapAlıntı
Konu başlatıcı Gönderildi : 19/08/2020 10:37
Hakan Uzuner
(@hakanuzuner)
Kıdemli Üye Yönetici

Eğer hata yok ise bu durumda başka bir sorun olmalı, örnek disklerinizde yeterli boş alan var mı? Olay günlüklerini kontrol ettiniz mi?

Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

CevapAlıntı
Gönderildi : 19/08/2020 11:18
Gokhan Sarrafgil
(@gokhansarrafgil)
Üye

@hakanuzuner

Diskte yeterli alan var. Bu hata ile ilgili log görünmüyor. Kuyruk hiç almamaya başladı. Birikiyor şuan tamamen.

CevapAlıntı
Konu başlatıcı Gönderildi : 19/08/2020 12:23
Hakan Uzuner
(@hakanuzuner)
Kıdemli Üye Yönetici

Loglarda bir şeyler var mı?

Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

CevapAlıntı
Gönderildi : 19/08/2020 12:43
Hakan Uzuner
(@hakanuzuner)
Kıdemli Üye Yönetici

mail.queue dosyasını silerek sorun çözülmüştür.

Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

CevapAlıntı
Gönderildi : 19/08/2020 20:33
Paylaş: