Forum

mailbox daki maille...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

mailbox daki mailleri tekrar almak

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
399 Görüntüleme
(@muratpektas)
Gönderiler: 164
Reputable Member
Konu başlatıcı
 

herkese selamlar exchange 2003 stnd kurulu bir sistem de bir kullanıcının kullandığı outlook 2007 i kaldırıp tekrar dan kurmam gerekti. kullanıcı hesabını da tekrar oluşturdum. mailbox ında bulunan maillere tekrar dan gelmedi. ayrıca bu kullanıcı ayrı bir laptop ile evden pop3 üzerinden maillerine bakıyor gelenleri görüyor. sabah işe geldiğinde işyerinde ki pc sinden baktığında akşam gelen mailler buraya düşmüyor. outlook kurulumundan önceki maillerde şu an yok. eski mailleri tekrar nasıl getiririm ve yenilerinde tabii ki. saygılarımla

 
Gönderildi : 30/03/2009 19:51

(@kadirakbaba)
Gönderiler: 895
Noble Member
 

 Selam Murat,

Kullanıcının mailleri daha önceden pst mi yoksa server üzerinde mi duruyordu?Kullanıcı pop3 olarak çektiğini söyledin. Kullanıcının makinasında bir kopyası serverda saklansın işaretli mi?Evdeki bilgisayarı kapalı iken deneme maili attığın zaman kullanıcının mailbox'ına düşüyor mu?Outlook kurulumundan önceki mailleri kullanıcının evden çekmiş olabilir mi?

 

 
Gönderildi : 30/03/2009 20:16

(@muratpektas)
Gönderiler: 164
Reputable Member
Konu başlatıcı
 

kullanıcının mailleri hala server üzerinde bulunmakta mailbox ı dolu. bir pc yi yeni kurup hesabını tekrar kurduğumda mailbox ındaki mailleri tekrar dan geliyordu. ama bunda olmadı. laptop ile pop3 bağlantıda büyük ihtimal server da kopyası kalsın seçili değildir zira henüz bakamadım. yeni gelenler düşmeyebilir. ama halihazırda mailboxunda ki eski mailleri nasıl tekrar dan alabilirim ki, birde hesabı silip tekrar kurmak istedim varsayılan farklı bir hesap ve farklı bir veritabını istemekte bunu nasıl yaparım.

 
Gönderildi : 30/03/2009 23:25

Paylaş: