Anasayfa » Forum

Yeni Exchange 2007 ...
 

Yeni Exchange 2007 konfigürasyonu  

  RSS
İsmail KIZILIRMAK
(@ismailkizilirmak)
Üye

Arkadaşlar merhaba,


VMwarede test etmek için yeni Exchange 2007 Std.kurdum,mailboxları oluşturdum ,send connectors de oluşturdum,daha sonra Owadan içerideki kullanıcıya deneme maili gönderdiğimde çok ilginç mail gitmiyor ve gönderen kullanıcının taslaklar klasöründe kalıyor,sanırım kurulumdan sonraki adımlarda eksiklik var tamamlayamadım,yardımcı olursanız sevinirim,teşekkür ederim.


 


 

Alıntı
Gönderildi : 20/11/2008 12:41
Bugra KESKIN
(@bugrakeskin)
Üye

Merhaba

Send Connector ü nasıl oluşturdunuz dış dünya için mi?

Zaten send connector eklemeden localde mail alışverişi olabilir..

recipient connector de bir uygulama yaptınız mı? ip ler nedir, kurulum da farklı bir şey denediniz mi? 

CevapAlıntı
Gönderildi : 20/11/2008 13:04
İsmail KIZILIRMAK
(@ismailkizilirmak)
Üye

Send Connectorden kaynaklanabilir diye oluşturmuştum ama şimdi kaldırdım,


Recipient Connector kısmından sadece mailbox oluşturdum onun dışında bişey yapmadım,kurulum işlemlerinide normal şekilde yaptım,kurulum aşamasında problemde çıkmamıştı.


 

CevapAlıntı
Gönderildi : 20/11/2008 13:36
Bugra KESKIN
(@bugrakeskin)
Üye

www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=DBAB201F-4BEE-4943-AC22-E2DDBD258DF3

yukarıda ki adresten Exchange Best Practices Analyzer tool u indirin başlatın bakalım nerede hata varmış görelim.

CevapAlıntı
Gönderildi : 20/11/2008 13:41
İsmail KIZILIRMAK
(@ismailkizilirmak)
Üye

Buğra Bey teşekkür ederim 2 sorun buldu Best Practices Analyzer Database store ve Offline Address defteriyle ilgili onları çözdüm


owa problemide çözüldü.


 

CevapAlıntı
Gönderildi : 20/11/2008 20:03
Bugra KESKIN
(@bugrakeskin)
Üye

Rica ederim, problemin çözülmesine sevindim. Geri dönüş için teşekürler.

CevapAlıntı
Gönderildi : 21/11/2008 01:33
Paylaş:

Lütfen Giriş yap yada Kayıt ol