Forum

Personel Mailbox On...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Personel Mailbox Onarma

4 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
558 Görüntüleme
(@OZTURKRamazan)
Gönderiler: 89
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba,

Sabah exchange de oluşan bir hatadan dolayı bazı mailboxlar zarar gördü ve erişim sağlanamıyor. Onarmayı denedim ancak başarılı olmadı mailbox ‘a erişilemiyor.

New-MailboxRepairRequest -Mailbox user.name -CorruptionType ProvisionedFolder, SearchFolder, AggregateCounts, Folderview

Konu ile alakalı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Owa dan girmeye çalışınca “Posta kutunuzu kullanmaya çalışırken bir sorun oluştu.” Hatasını vermektedir. Outlook üzerinden hiç bağlanmıyor. Mailboxı move etmek istediğimde ise “Couldn't connect to the source mailbox.” Hatasını veriyor. 4 kişinin mailboxı bu şekilde. Mailboxının Outlook üzerinden pst yedeğini alıp 1 kişinin mailini yeniden oluşturup içine attım ancak bu sefer de diğer kullanıcılar o kişiye mail göndermek istediğinde bu mail adresi bulunamıyor diye mesaj veriyor. Yani herkesin adresini silip tekrar o kişiyi eklemesi gerekiyor. En kısa yoldan nasıl yapabilirim.

 

teşekkürler

 
Gönderildi : 09/10/2015 17:48

(@umitseyhan)
Gönderiler: 367
Üye
 

Merhabalar,

 

Personel mailbox'ında MAPI özelliği Enable durumda mı?

 

İyi çalışmalar.

 
Gönderildi : 09/10/2015 20:27

(@OZTURKRamazan)
Gönderiler: 89
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Merhabalar,

 

Personel mailbox'ında MAPI özelliği Enable durumda mı?

 

İyi çalışmalar.

Merhaba, evet enable durumda. Yaklaşık 8 saatin ardından mailbox lar kendi kendine düzeldi. Acaba otomatik düzeltme sistemi falan mı çalıştı arka planda?

 
Gönderildi : 12/10/2015 16:33

(@eraysoysal-2)
Gönderiler: 221
Reputable Member
 

merhaba;

 

kullanıcı mailboxunu onardınızmı, onardıysanız nasıl onardığınızı söylerseniz hepimize faydalı olur diye düşünüyorum teşekkürler

 
Gönderildi : 02/04/2018 16:59

Paylaş: