Forum

Exchange server 201...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Exchange server 2013 ecp giriş te hata

muammer şahintürk
(@muammersahinturk)
Üye

Merhaba

Exchange server 2013 te ecp giriş te problem yaşıyorum.Ecp giriş  kimlik dorulama şekli

Get-ecpvirtualDirectory server\ecp* | fl name, internal*, external*, *authentication 

 
Name                          : ecp (Default Web Site)
ExternalUrl                   :
ExternalAuthenticationMethods : {Fba}
BasicAuthentication           : True
WindowsAuthentication         : False
DigestAuthentication          : False
FormsAuthentication           : False
LiveIdAuthentication          : False
AdfsAuthentication            : False
OAuthAuthentication           : False

https://server/ecp girişten sonra exchage kurulu olduğu server a  giriş için kullanıcı adı domain\kullanıcı   şeklinde sonra ise Exchange yönetim merkezi sayfasında dil ve saat seçimini yapıyorum Türkçe ve İstanbul olarak kaydet e bastığım da https://server/owa/lang.owa  sayfasında özel hata bu hatayı tanımlamıyor şeklinde bir hata veriyor.Bu konuda bir önerisi olan varmı.Teşekkürler.

Alıntı
Konu başlatıcı Gönderildi : 26/01/2015 12:58
Fatih KARAALIOGLU
(@fatihkaraalioglu)
Kıdemli Üye

merhaba;

geçiş mi yapıyorsunuz. 2010, 2007' den geçiş ? 

CevapAlıntı
Gönderildi : 26/01/2015 13:37
muammer şahintürk
(@muammersahinturk)
Üye

Merhaba Fatih bey

Daha önce  Exchange server 2013 kuruluydu.Raid disklerinde problem oluştu.Active directory den kaldırdım ve Exchange serveri yeniden kurdum.

 şöyle bir hata alıyorum.

[PS] C:\Windows\system32>Get-MailboxDatabaseCopyStatus *

Name                                          Status          CopyQueue ReplayQueue LastInspectedLogTime   ContentIndex
                                                              Length    Length                             State
----                                          ------          --------- ----------- --------------------   ------------
Mailbox Database 1246106742\server              Mounted         0         0                                  Failed

bu content indexleri yeniden oluşturabilirmiyim.Teşekkürler. 

 

 

CevapAlıntı
Konu başlatıcı Gönderildi : 26/01/2015 13:51
Fatih KARAALIOGLU
(@fatihkaraalioglu)
Kıdemli Üye

Exchange kurulumunu Recovery modda mı kurdunuz ? yoksa isim değişikliği ile yeni bir sunucu üzerine mi ?

CevapAlıntı
Gönderildi : 26/01/2015 15:03
muammer şahintürk
(@muammersahinturk)
Üye

isim değişikliği ile diskler zaten sıfırlanmıştı işletim sistemini yeniden Exchange'i yeniden  kurdum

CevapAlıntı
Konu başlatıcı Gönderildi : 26/01/2015 15:14
Fatih KARAALIOGLU
(@fatihkaraalioglu)
Kıdemli Üye

Recovey mod da niçin kurmadınız. Daha fazla iş yükü var şu anda.

Adsi edit tarafında eski sunucunun kalıntılarının temizlenmesi, bağlanmaya çalıştığınız kullanıcının, AD içinde bulunan mailbox attributes leri vb... hatalar ile karşılaşmanız çok olası. Niteliklere bakmanız gerekmekte. 

CevapAlıntı
Gönderildi : 26/01/2015 17:55
muammer şahintürk
(@muammersahinturk)
Üye

Yanıt için teşekkür ederim.

CevapAlıntı
Konu başlatıcı Gönderildi : 26/01/2015 20:10
Paylaş: