Forum

exchange mailler d&...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

exchange mailler düşmüyor

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
521 Görüntüleme
(@Anonim)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

Merhaba

exchange 2010 kullanıyoruz. maillerimiz dışarıdan web sense ile süzüüp içerite giriyor. bazı maillerimiz içeriye düşmediğiniz gördük. exchage analizer ile baktığımızda linke ( http://hizliresim.com/upload.php) even id fail olarak düştüğünü ve sisteme yansımadığını tespit ettik. wed sense arayüzünden(dışarıdabulunuyor) baktığımızda 1. linkte action kısmı accepted üzerine geldiğimizde ANNOTATED, RTLS olursa mail sisteme fail olarak, 2. linkte görüldüğü gibi olursa mailler sisteme düşüyor.. maller spam değildir. sadece ekte pdf var ve firmaların bize göndediği fiyat teklifi.. 

 

1. link  

2. link  

 

 

 

 
Gönderildi : 19/01/2015 12:19

(@Anonim)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

Günceldir

 
Gönderildi : 20/01/2015 20:53

ibrahim yildiz
(@ibrahimyildiz)
Gönderiler: 4292
Co-Helper
 

bunu öncelikle websense tarafında çözmelisiniz RTLS 'nin ne olduğuna dair birşey bulunmuyor sanırım websense mail gateway var mailin içeriğinden dolayı bir noktada takılıyordur. Websense konusunda infonet den destek alabilirsiniz yardımcı oluyorlar daha ayrıntılı bilgi verirseniz en azından tanımların ne olduğunu söylerler. Websense tarafında mutlaka bir whitelist vardır firmaları oraya ekleyebilirsiniz.

'balık vermez, nasıl tutulabildiğine yönlendirir'
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız. Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz. Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

 
Gönderildi : 21/01/2015 00:51

Paylaş: