Forum

Exchange Server / A...

Bildirimler
Hepsini Temizle

Exchange Server / Active Directory User Department Info

8 Yazılar
3 Üyeler
0 Reactions
638 Görüntüleme
(@Anonim)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı

[#422275]

Merhaba,

Bir konu hakkında bilginize ihtiyacım var.  Exchange Server 2010 kullanmaktayız. Outlook üzerinden bir kullanıcı diğer bir kullanıcıya mail gönderirken 'kime' kısmında kullanıcıyı seçtiği zaman yanında departman bilgisinin yazılmasını istiyorum. Örnek; Miraç YILMAZ (Bilgi Sistemleri) Active Directory tarafında kullanıcıların departman bilgileri girildi. Bunu nasıl yapacağım konusunda yardımcı olur musunuz ?

Teşekkürler.

Gönderildi : 25/03/2014 00:11
(@serkanuzuner)
Gönderiler: 1040
Illustrious Member

Selam

Bunu cozmek icin genelde musterilerde gordugumuz, gorunen isme departman eklenmesidir. Serkan UZUNER (Bilgi Sistemleri) gibi 

Gönderildi : 25/03/2014 00:25
(@Anonim)
Konu başlatıcı

Merhaba,

Evet aslında söylediğiniz olabilir ama benim aslında istediğim görünen isme yazmak değil, zaten var olan departman bilgisini kullanıcının organization bölümünden alması. 

Gönderildi : 25/03/2014 10:41
(@serkanuzuner)
Illustrious Member

Aslında yeni --> kime sectigimizde bu sekilde bir tab yok, bunu eklemekde programla alakalı bir durum olacaktır. Ben incelediğimde bunu degistirebilecek bir out of box cozum goremedim.

Gönderildi : 25/03/2014 15:41
(@Anonim)
Konu başlatıcı

Merhaba,

Çözüm önerileriniz için teşekkürler. Forumda ismini vermem doğru olmadığı için kurum adını paylaşmayacağım ama bahsettiğim konuyu onlarda gördüm. Örnek olarak; kişilerden Serkan UZUNER seçtiği zaman ismin hemen yanında parantez olarak departman bilgisi geliyor. Serkan UZUNUR ( Bilgi Sistemleri ) şeklinde gibi. Ama ben kendi organizasyonum da bunu bir türlü yapamadım 🙂 Aktif Exchange user sayımız şu an için 2000'leri geçti. Çözümü bulamazsam Department tab  bilgileri güncellenmişken tekrar görünen isme bunları yazmak acı verici olabilir 🙂

Gönderildi : 25/03/2014 17:02
(@Anonim)
Konu başlatıcı

Arkadaşlar bu konuda kimse yardımcı olamaz mı ?

Gönderildi : 26/03/2014 10:43
(@serkanuzuner)
Illustrious Member

Gordum derken ilgili yerleri blur hale getirip veya okunmaz hale getirip resim olarak paylasirmisiniz

Gönderildi : 28/03/2014 15:10
(@ugurdemir)
Gönderiler: 9866
Illustrious Member

AD tarafında görünen adı o şkeilde yazın.

Gönderildi : 28/03/2014 17:15
Paylaş: