Forum

Exchange 2010 da Ce...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Exchange 2010 da Cep telefonuna gelen mailler otomatik düşmüyor.

4 Yazılar
4 Üyeler
0 Likes
469 Görüntüleme
(@HasimAkkaya)
Gönderiler: 32
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

Ben forumlarda internette bu sorumun cevabına ulaşamadım. Sadece benim yaşamış olmamda mümkün değil. Ama hiç bir yerde cevabına ulaşamadım. Outlook 2010 da inbox altına oluşturulan klasörlere uygulanan kurallar otomatik olarak çalışıyor ama ceptelefonlarına özellikle İphone ve Samsung telefonlarda yapılan tanımlamada outlookta oluşturulan klasörler otomatik olarak cep telefonundada oluşuyor burayakadar her şey normal, yanlız yeni gelen mailler eyer kuralla tabiyse oluşturulan klasöre girene kadar mailler düşmüyor. Yani kullanıcı telefonundan Gelen kutusunun altındaki Ahmet Muhasebe klasörünün altındaki Ahmet klasörüne gelen mail düşmüş görünmüyor taki ben o klasörün içine girene kadar girdiğimde mail düşüyor. Bunu Otomatik hale nasıl getire biliriz. ,

Pc de Outlookta böyle bir sorun yok Gelen maiyi hemen kurala uygun gitmesi gereken klasöre hemen düşmüyor. 

 
Gönderildi : 12/02/2014 03:04

(@cozumpark)
Gönderiler: 16309
Illustrious Member Yönetici
 

merhabalar

iphone ve samsung tarzı cihazlarda  Fetch new data (anında teslim et sanırım) ayarlarında Push açık olacak ve Push işaretli olursa oradan anında güncellenecek klasörleri seçebiliyorsunuz. eğer öyle yaparsanız otomatik olarak outlook'taki yapı oraya da gelmiş olur, güncellenir.

o şekilde kullanıyorum sorun yok. 

 
Gönderildi : 12/02/2014 14:59

(@ismailOZER)
Gönderiler: 9
Active Member
 

Ayarlar, mail kişiler ve takvimlere geliniz. Ardından veri al kısmına giriniz. Oradan Exchange i seçiniz. Klasörlerinizi göreceksiniz. Ardından otomatik email gelmesini istediğiniz klasörleri seçiniz. Klasörlerinze gelen emailleri artık görebilirsiniz.

 
Gönderildi : 22/07/2014 20:21

(@ugurdemir)
Gönderiler: 9888
Illustrious Member
 

Sroun devam ediyor mu?

 
Gönderildi : 23/07/2014 18:33

Paylaş: