Forum

exhange server nedi...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

exhange server nedir

3 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
332 Görüntüleme
(@HuseyinOzcan)
Gönderiler: 36
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

yani burdaki sorun aslında exhange nedir ne iş yapar tam anlamış değilim. tamam merkezi yerden mail kontrolünü sağlıyor fakat.

mesela ben bir exhange sunucusu kursam. www.alandi.com adresine ailt mail işlemlerini exhange taşıyabilir miyim? hosting firmaların mail sunucularından ve kısıtlamalarından dolayı çok çektim. bu sıkıntıları giderebilir miyim?

 

genel anlamda videolarda exhange kurulumunu ve yeniliklerini anlatıyorlar. temel exhange kurulumunu ve basit mantıkla ne gibi şeyler yapabileceğimi anlatan bir makale video var mı?

yarıdm ederseniz sevinirim!

 
Gönderildi : 30/04/2013 20:19

(@bilgehanpoyraz)
Gönderiler: 809
Illustrious Member
 

Cozumpark bilişim portalında Exchange ile ilgili çok fazla döküman bulunuyor. biraz vakit harcayıp gezerseniz aslında anlarsınız ama kısaca şunu söyleyebiliriz, şirketler bazında dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma sistemidir. tüm tablet ve mobil cihazlarla uyumlu stabil çalışan bir sistemdir.

sizin hosting firmalarında karşılaştığınız tüm kısıtlamalardan arındırılmış eksiksiz bir sistemdir. Bunun birde ikiz kardeşi vardır. onun adı Lync'tir.

 

Bilgehan

 
Gönderildi : 01/05/2013 00:16

(@www-rizasahan-com)
Gönderiler: 18028
_
 

Merhaba exchange mail alıp vermeyi sağlayan dünyada en yaygın kullanıma sahip programlardan bir tanesidir. Sağlam çalışabilmesi için iyi bir donanım ve lisans yatırmı gerektirmektedir. Exchange kurulum ve yönetimi biraz uzmanlık gerektirmektedir. Portalımızda çokça makale, video ve webcast bulunmaktadır fakat sağlam bir eğitimden geçip bu işe öyle girişmenizde yarar var.

Ayrıca locale exchange kurmadan bu hizmeti bulut olarak direk microsoft'tan alabilirsiniz.
Saygılarımla.

1984 doğumluyum. 4 yaşından bu yana İstanbul’da yaşıyorum. Sırası ile aşağıdaki okullarda eğitim gördüm. Paşaköy ilkokulu (1990-1995) Kartal Zekeriyya Güçer İlköğretim Okulu(1995-1998) Ümraniye Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümü(1998-2001) Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı(2002-2004) Anadolu Ünv. İşletme Fakültesi(2006-2009) Lise yıllarından sonra bir bilgisayar firmasının teknik servisinde mesleğe merhaba dedim. Outsource olarak Citibank ytl ve bina taşınma projesinde yer alarak 8 ay görev yaptım. Bu görevden sonra şu an çalışmakta olduğum yerde bilgi işlem sorumlusu olarak göreve başladım ve 18 yıldır görevimin başındayım.

 
Gönderildi : 01/05/2013 00:16

Paylaş: