Forum

exchange 2007 activ...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

exchange 2007 activate

28 Yazılar
8 Üyeler
0 Likes
651 Görüntüleme
(@sinankahraman)
Gönderiler: 5225
Illustrious Member
 

Eser Bey,Hakan Bey,Fatih Bey,Sinan Bey ,Mumin  Bey bu konuyla ilgili fikirlerinizi bekliyorum

Buğra Hocam yeterince açıklama yapmış zaten size. Eline sağlık Hocam.

 
Gönderildi : 01/09/2008 10:39

(@tanerileri)
Gönderiler: 37
Trusted Member
 

eopen sitesinden , download bölüminden , exchange i indirecekmiş gibi yapın , key bilgileri indirim başlamadan önce görülecektir.


kolay gelsin. 


 

 
Gönderildi : 02/09/2008 14:36

(@Anonim)
Gönderiler: 0
 

Taner Bey ilginize Teşekkürler,Keyi sizin dediğiniz yöntemle almıştım zaten


Diğer arkadaşlar da okurlar umarım.Ayrıntılı cevap vermeme rağmen ısrarlı bir şekilde aynı şeyleri yollamak çözüm değildir.


İyi Çalışmalar.

 
Gönderildi : 02/09/2008 17:25

(@bugrakeskin)
Gönderiler: 5088
Illustrious Member
 

Sayın edebali,

sizin için eopen sitesine girdim, exchange 2007 serial ımı buldum ve üstüne üstlük nasıl yapılacağını kendimde sizin için yarapak resimlerini çektim yine yapamadınız. Burda suç bizde değil.

Eopen sitesinde cd key imi göremiyorum dan başka bişey dememişsiniz. Bu mu ayrıntılı anlatmak? Yoksa benim yazdıklarım mı?

O kadar uğraş sonucunda insan teşekkür bekliyor oysa sizin takındığınız tavıra bakın.

 
Gönderildi : 02/09/2008 18:10

(@Anonim)
Gönderiler: 0
 

Merhaba ;

Şahsen bende Buğra Bey e  katılıyorum  doğru çözüm yolu gösterilememiş  bile  olsa zaman ve emek harcamak bile teşekkür için yeterlidir kanımca.

 

Teşekkürler.

 
Gönderildi : 02/09/2008 19:43

(@Anonim)
Gönderiler: 0
 

Konuyu uzattırmak istemiyorum.


Emeği geçen Buğra Bey'e sonuca gitsek de gitmesek de tabi ki teşekkür ederim.Ama benim gibi postu bir gözden geçirin.(olay ukalalık derecesine gelmiş mi gelmemiş mi)Son postunuzda bile hala "resimli anlatıma rağmen yine yapamadınız" gibi saçma bir durum var.baştan beri anlamaığım  konu, bana sölermisiniz bu işlem için neyi yanlış yapabilirim ki ???????????? ve neden resimsiz anlatımlı bir cevap sorunu çözebiliyor


Yaptığımız işlem o kadar basitki ayrıntısını verecek birşey yok.(iki key girmekten ibaret)Bunuda herkes biliyor diye düşünüyorum.ve özellikle yinede kontrol işlemlerimi yazmışım.


Sorunu anlatırken Yapmam gerekenin ilk sefer sözlü olarak, (o şekilde yapıyorum ama olmuyor deyip) sonra resimli olarak anlatmak olduğunu gördüm.Postlara baktığımda da olayı çözüme ulaştırmak yerine hak hukuk meselesine girilmiş.Bu ayrıca rencide edici bir durum.


İyi Çalışmalar,

 
Gönderildi : 03/09/2008 05:07

(@tanerileri)
Gönderiler: 37
Trusted Member
 

malesef bende bir sorumda aynı sıkıntıları yaşamıştım.


http://www.cozumpark.com/forums/thread/29600.aspx   bu linki baştan sona okursanız bana hak vereceğinize eminim.


 


Teşekkür etmek gerekir elbet , burası bir paylaşım sitesi ve herkesin amacı birbirine yardım etmek.


ama şunuda düşünmeden edemiyorum. buradaki bazı kişiler kendi bilgilerinin çok büyük olduğunu, her konuda haklı ve bilgili oldukları ,  soru soran kişilerinde az bilgili olduklarını düşünüyorlar . en azından benim yukardaki linkini verdiğim konuyu okursanız bu düşüncemde haklılık payı olduğunu düşüneceksiniz.  Ben bana cevap veren kişiyle  özel maildende konuştum ve dedimki size o kadar link yolladım , onlarda açıkca olabileceğini yazıyordu  dedim , bana verdiği cevap aynen şu oldu , "biz her gönderilen linki okuyamayızki , buna zamanımız yok"


daha büyük bir tartışma açmak değil amacım , sadece biraz olsun hem soru soranlar için (doğru soramadımmı  /  eksik mi sordum, sorumu iyi anlatabildimmi ) , cevap verenlerde (ukalalıkmı yaptım yada soruyu anlamadımmı ) gibi kendi öz eleştirimizi yaparak daha iyi bir çözümpark oluşmasına yardımcı olmak.


kimseyi ve herhangi bir grubu suçlamıyorum , sadece duygularımı paylaştım ve yukarda dediğim gibi amacım tartışma yaratmak değil , bu sebeple bu mesaja herhangi bir cevap yazmayacağımı belirtmek isterim.  lütfen cevap yazmayın , düşüncelerim yanlısada bu benim yanlışım olsun , tartışma olmasın.


herkese iyi günler.


 


 

 
Gönderildi : 03/09/2008 12:56

Hakan Uzuner
(@hakanuzuner)
Gönderiler: 32996
Illustrious Member Yönetici
 

Tekrar Merhaba ;

Yazdıklarınızın üzerine tartışmamıza gerek yok o nedenle endişelenmeyin . Burada herkesin kendini bildiğine eminim . Kimse Admin veya Mod olduğu için daha çok biliyor demek değildir. Bu görevler Portalın işleyişi için seçilmiş özel kişilere verilmiş olur bunlar bir rütbe veya bilgi seviyesini temsil etmiyor.

Bu Platform üzerinde herkesin amacı paylaşım o nedenle siz emeği geçenlere teşekkür edin ki o insanlarda emek verip hayal kırıklığına uğramamsın . Çünkü bu olduktan sonra insan olarak istenmeyen tepkiler verebilir ve bu sürüp gider. Bu portta ni tekim böyle olmuş eğer doğru cevabı aldı iseniz herkese teşekkür edin ve konuyu kapatın . Ama bunun yerine konuyu uzatmak sizlerin ve bizlerin zaman kaybından başka birşeye sebep olmaz.

Verilen link için ise ; eğer bir durum ile karşılaşmamış ise ilk kaynağım TechNet olacaktır ve buna göre doğru yanlış yorumu yaparım , ama sektörde pek çok desteklenmeyen süreçlerin sağlıklı çalıştığını gören bir insan olarak Microsoft kaynaklarına göre cevap veren insanlara hiçbir zaman "yanlış" bilgi veriyor gözüyle bakmam , çünkü ürün zaten sizin veya bizim değil üreticinin ve üreticinin doğruları esas alınmalı . Ancak forum un en büyük özelliği paylaşım olup , MS in her ne kadar olmuyor desede kullanan var ise bu kişileri bulmak ve bilgi paylaşmaktır . Ancak ilk olarak size cevap veren kişinin böyle bir tecrübesi yok ise elindeki kaynak doğrultusunda cevap vermesi çok normal. 

Son olarak her linki okuma konusuna gelince ; yine bu post için yazıyorum eğer ben ms desteklemiyor şeklinde bir bilgi verdikten sonra bir linki okuyup evet orada kullananlar var ama bunu bende sizin gibi sadece okuyor olduğum için yorum yapmam zaten yanlış olacağından önemsemem.

Sonuç ; amacımızı hiçbir zaman unutmadan yolumuza devam etmek . Amacımız paylaşım ve bu sürdüğü sürece sorunlar çözülecektir. Bu sürece dahil olan sizlere katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim .

Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

 
Gönderildi : 03/09/2008 20:35

(@cozumpark)
Gönderiler: 16309
Illustrious Member Yönetici
Konu başlatıcı
 

merhabalar


taner bey bilgilendirme için teşekkür ederiz. tabiki tartışmak değil amacımız ama bazen olur böyle vakalar. vermiş olduğunuz linkleri ben kendim de okudum nitekim devamında bilgi için teşekkürler postu da atılmış benim tarafımdan ve diğer arkadaşlar tarafından.


şunu da kısaca söyleyim hiç kimse ama hiç kimse ben herşeyi biliyorum diyemez. böyle bir iddiada bulunamaz. bulunuyorsa sallıyordur. uzak durun ordan.


tartışmalıyız tartışmalıyız ki eskiklerimizi fazlalarımızı görelim ona göre hareket edelim.


konu başlığı ile postun içeriği artık uyuşmadığı için bu postu kilitliyorum.


kolay gelsin arkadaşlar...


 

 
Gönderildi : 03/09/2008 21:14

Sayfa 2 / 2
Paylaş: