Forum

Exchange server Pol...

Bildirimler
Hepsini Temizle

Exchange server Policy

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Reactions
627 Görüntüleme
(@yasinkizilbakir)
Gönderiler: 4
Active Member
Konu başlatıcı

[#301052]

Mail exchange serverde script yazılarak.Mail atarken grup mail adresi ile atılan bir mailde administrator bilgisi geliyor.Şuan çalışmamaktatır nasıl bir yol izlemem gerekmektedir exchange konusunda daha yeniyim.

Gönderildi : 02/01/2012 19:20
(@riza-sahan)
Gönderiler: 18017
_

Merhaba,
Biraz detaylandırır mısınız?

1984 doğumluyum. 4 yaşından bu yana İstanbul’da yaşıyorum. Sırası ile aşağıdaki okullarda eğitim gördüm. Paşaköy ilkokulu (1990-1995) Kartal Zekeriyya Güçer İlköğretim Okulu(1995-1998) Ümraniye Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümü(1998-2001) Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı(2002-2004) Anadolu Ünv. İşletme Fakültesi(2006-2009) Lise yıllarından sonra bir bilgisayar firmasının teknik servisinde mesleğe merhaba dedim. Outsource olarak Citibank ytl ve bina taşınma projesinde yer alarak 8 ay görev yaptım. Bu görevden sonra şu an çalışmakta olduğum yerde bilgi işlem sorumlusu olarak göreve başladım ve 18 yıldır görevimin başındayım.

Gönderildi : 02/01/2012 20:19
(@yasinkizilbakir)
Gönderiler: 4
Active Member
Konu başlatıcı

Ör. [email protected] grubum var .

farklı kullanıcı mail gönderirken gönderen kısmına grup adı([email protected]) alıcı kısmına ise gönderdiğinin([email protected]) mail gönderdikten sonra Belirli kişilere bilgi gidiyor . Bilgilendirilen mail gönderilen mail içeriğinin aynısı  başlık ise bu şekilde (Sent: 26.10.2011 09:34:12 To:gonderilen adres)  .gönderen mail ise [email protected] ,Daha önceki çalışan arkadaş script yazdığını söylüyor fakat pek bilgiye sahip olmadığım için nasıl bir yol izliyecegim bilmiyorum.

Not: Daha çalşan bir sistem hiç bir değişiklik yapmadan sorun verdi . yani mail gönderiliyor fakat bilgi mail gönderilmiyor. çalşan bir sistem neden sıkıntı vermiş olabilir.

Gönderildi : 02/01/2012 20:28
Paylaş: