Forum

Exc. 2k7 ve POP3 cl...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Exc. 2k7 ve POP3 client hk soru?

6 Yazılar
4 Üyeler
0 Likes
180 Görüntüleme
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

POP3 clientlar oturum açsa da sınama maili gönderirken hata veriyor.


(client tarafında Giden Posta Sunucumda Kimlik Doğrulama işaretli ve şifreleme otomatik te de olsa yok ta da olsa TLS tede olsa)


SUNUCUNUZ HİÇ BİR KİMLİK DOĞRULAMA YÖNTEMİNİ DESTEKLEMİYOR demekte.


Recieve Connectorumde Auth sekmesinde TLS işaretli, altındaki Enebale Domain Security işaretli değil

 
Gönderildi : 05/08/2011 14:47

(@cozumpark)
Gönderiler: 16333
Illustrious Member Yönetici
 

merhabalar

kullandığınız portlarınızı kontrol edermisiniz. 587 ve 995 nolu portları kullanarak denermisiniz birde.

 
Gönderildi : 05/08/2011 15:14

(@www-rizasahan-com)
Gönderiler: 18056
_
 

Merhaba,
Öncelikle http://www.cozumpark.com/blogs/exchangeserver/archive/2008/03/19/exchange-server-2007-ve-pop3-servisinin-kullan-lmas.aspx  buradaki ayarları sağlayınız.Bu durumda çalışması gerekir.

1984 doğumluyum. 4 yaşından bu yana İstanbul’da yaşıyorum. Sırası ile aşağıdaki okullarda eğitim gördüm. Paşaköy ilkokulu (1990-1995) Kartal Zekeriyya Güçer İlköğretim Okulu(1995-1998) Ümraniye Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümü(1998-2001) Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı(2002-2004) Anadolu Ünv. İşletme Fakültesi(2006-2009) Lise yıllarından sonra bir bilgisayar firmasının teknik servisinde mesleğe merhaba dedim. Outsource olarak Citibank ytl ve bina taşınma projesinde yer alarak 8 ay görev yaptım. Bu görevden sonra şu an çalışmakta olduğum yerde bilgi işlem sorumlusu olarak göreve başladım ve 18 yıldır görevimin başındayım.

 
Gönderildi : 05/08/2011 16:53

Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

 Şu şekilde oldu ama bu sefer de 554 [email protected] RELAY ACCESS DENIED hatası veriyor. (554 ün anlamı nedir bilmiyorum her mesajın başında var)


Client'ta diğer ayarlarda hiç şeyi yapılandırmadım (hatta smtp sunucu için kimlik doğrulama da işaretli değil) Sadece portu 587 yaptım.


Oturum açıyor organizasyon içine mail atıyor ama dışarı mail atarken hata veriyor.


 


Teşekkürler.



merhabalar


kullandığınız portlarınızı kontrol edermisiniz. 587 ve 995 nolu portları kullanarak denermisiniz birde.

 
Gönderildi : 05/08/2011 16:53

(@efesulukcu)
Gönderiler: 1426
Noble Member
 

server config altında yeni bir receive connector oluşturun. tipi cıstom olsun ismini dilediğiniz gibi verin. network olarak 26 port verin. authentication tabında tls seçin ve hemen altındaki enable domain security işaretleyin. permissions tabında da partners seçin yalnızca.


default connector için tls (enable domain işaretli değil), basic auth (offer basic seçili), exchange server auth, integrated windows seçili olsun. bunun permissions tabında anonymous users, exchange users, exchange servers seçin.


sonra olması gereken portlarla denemenizi yapın

 
Gönderildi : 05/08/2011 19:35

Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

deneyip sonucu yazacağım. teşekkürler.

 
Gönderildi : 05/08/2011 19:52

Paylaş: