Forum

Gmailie mail atamiy...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Gmailie mail atamiyorum

13 Yazılar
5 Üyeler
0 Reactions
871 Görüntüleme
(@Romanmammedov)
Gönderiler: 16
Eminent Member
Konu başlatıcı
 
[#265510]

 Ptr ve SPF recordlarini yazmama ragmen.yinede gmaile mail atamiyorum asagdaki hatayi veriyor.

There
was a SMTP communication problem with the recipient's email server.  Please contact your system administrator.

            <mail.domaninadi.com #5.5.0 smtp;550-5.7.1 [X.X.X.X       3] Our system has detected an unusual rate of>

 


 
Gönderildi : 20/07/2011 11:30
(@sinankahraman)
Gönderiler: 5220
Illustrious Member
 

Spam sorunu yaşıyor olabilirsiniz. IP numaranız yada domain isminizle http://www.blacklistalert.org   http://mxtoolbox.com/ kontrollerinizi yapabilirsiniz.


 
Gönderildi : 20/07/2011 11:56
(@riza-sahan)
Gönderiler: 18017
_
 

Merhaba alan adınız nedir?


1984 doğumluyum. 4 yaşından bu yana İstanbul’da yaşıyorum. Sırası ile aşağıdaki okullarda eğitim gördüm. Paşaköy ilkokulu (1990-1995) Kartal Zekeriyya Güçer İlköğretim Okulu(1995-1998) Ümraniye Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümü(1998-2001) Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı(2002-2004) Anadolu Ünv. İşletme Fakültesi(2006-2009) Lise yıllarından sonra bir bilgisayar firmasının teknik servisinde mesleğe merhaba dedim. Outsource olarak Citibank ytl ve bina taşınma projesinde yer alarak 8 ay görev yaptım. Bu görevden sonra şu an çalışmakta olduğum yerde bilgi işlem sorumlusu olarak göreve başladım ve 18 yıldır görevimin başındayım.

 
Gönderildi : 20/07/2011 11:58
(@Romanmammedov)
Gönderiler: 16
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Alan adimiz excelsirohotelbaku.az

 


 
Gönderildi : 20/07/2011 12:06
(@tanbora)
Gönderiler: 357
Reputable Member
 

ip adresiniz 85.132.85.140 ise blacklistte gözüküyor.


 
Gönderildi : 20/07/2011 12:28
(@Romanmammedov)
Gönderiler: 16
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

BlackLIsteden nasil cikara bilirim 


 
Gönderildi : 20/07/2011 12:36
(@tanbora)
Gönderiler: 357
Reputable Member
 

http://www.uceprotect.net/en/index.php?m=7&s=0


 
Gönderildi : 20/07/2011 13:16
(@Romanmammedov)
Gönderiler: 16
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Bu hidmet ucretlidir bana ucretsiz olan lazimdir...


 
Gönderildi : 20/07/2011 17:51
(@tanbora)
Gönderiler: 357
Reputable Member
 

Ben orada ücret görmedim ayrıca o linkte yapmanız gerekenler anlatılıyor. Ücret varsa da extra bir hizmet içindir.


 
Gönderildi : 21/07/2011 13:06
(@tanbora)
Gönderiler: 357
Reputable Member
 

Şimdi tekrar baktım çok hızlı bir şekilde çıkarmak istiyorsanız para talep ediyor. Diğer türlü ücretsiz olarak da başvurabiliyorsunuz. Kolay gelsin.


 
Gönderildi : 21/07/2011 13:10
(@Romanmammedov)
Gönderiler: 16
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Tesekur ederim bu gunn test etdim gmaile mail atabiliyorum amma mxtollbox.com SORBSPAM bu listede hayla gozukuyorum ordan nasil cika bilirim 


 
Gönderildi : 22/07/2011 11:48
(@serkantas)
Gönderiler: 944
Prominent Member
 

Sen bu işi ADSL Üzerinden Yapmaya Çalışıyorsun Bu %100 Başarısız Olacağını Gösterir Ben Metro Eth. Üzerinden yapıyorum Aylardır Çalışıyor 

[email protected] ile irtibata Geç Ama Bu Black List Olayından Kurtulamazsın Mxtoolbox Sitesine Üye Ol 1 Sene Free olarak Domain Name'i Gerçek Olarak Blacklist Server'lara Bildiriyor Sonrada Yıllık 12 Euro Alıyo Kolay Gelsin iyi çalışmalar... 


 
Gönderildi : 22/07/2011 22:27
(@tanbora)
Gönderiler: 357
Reputable Member
 

Arkadaşın adsl üzerinden yapıp yapmadığını bilmiyorum ama Serkan Bey %100 başarısız olacaksınız cümleniz yanlış. Çünkü ben kendim kullanıyorum ve biraz uğraştığınızda da gayet güzel oluyor.


 
Gönderildi : 23/07/2011 12:16
Paylaş: