Forum

exchange taşınırken...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

exchange taşınırken unutulan public folder lar

4 Yazılar
2 Üyeler
0 Reactions
505 Görüntüleme
(@MehmetKASKAYA)
Gönderiler: 83
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba sbs 2003 içerisinden exchange i başka bir server a taşıdım herhangi bir sorun olmadan işlem bitti.Fakat sbs üzerindeki exchange i kaldırdıktan sonra farkettim ki public folderin altındaki adres listleri ve public folderları taşımamışım.Eski serverda Mdbdata nın altında priv1.edb nin büyüklüğü yenisi ile aynı ama priv1.stm, pub1.stm,pub1.edb eski server da çok daha büyük eski server dan databaseleri alsam yeni serverin mdbdata nın altına kopyalasam sorun çıkar mı ve ya bunu daha kolay yapmanın bir yolu var mı ?


 


Teşekkürler

 
Gönderildi : 11/05/2008 20:38

(@MehmetKASKAYA)
Gönderiler: 83
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba ;


Arkadaşlar yeni kurduğum server da  folder sekmesinin altında eskiden oluşturulmuş public folderları görüyorum kullanıcı tarafında da ortak klasörlerin altında da isimleri görüyorum fakat açmaya çalıştığımda  bu mesajı veriyor


"Klasör görüntülenemiyor. Microsoft Office Outlook belirtilen klasör konumuna erişemedi. Sunucudaki yapılandırma sorunundan bu klasör açılamıyor. Yardım için Microsoft Exchange Server yöneticinize başvurun."


 

 
Gönderildi : 11/05/2008 23:41

(@birolaydugan)
Gönderiler: 867
Prominent Member
 

taşıma işlemini nasıl yaptınız.eski serverdan kpyala yeni servera yapıştır,sonra Mount şekli ise yanlış yol tercih etmişsiniz site üzerindeki Exchange migration makalelerini incelemenizi oneririm.

 
Gönderildi : 12/05/2008 00:09

(@MehmetKASKAYA)
Gönderiler: 83
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

taşıma işlemini hakan hocamın makalesine uygun yaptım herşey normal aslında sadece ortak klasörler neden gelmedi anlamadım ve ya onları nasıl taşıyacaktım ? eski server daki pub1.edb yi power controls ile açtım içindekileri görebiliyorum trial olduğu için export ta edemiyorum  yeni servera sadece isimleri gelmiş hata yukarıda yazdığım gibi

 
Gönderildi : 12/05/2008 00:31

Paylaş: