Forum

Teslim bilgisinin g...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Teslim bilgisinin gitmesini istemiyorum!

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
338 Görüntüleme
(@Anonim)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

Merhaba,


Arkadaşlar yapımızda exchange 2007 mevcut.Karşı tarafatan gönderilen iletilerde bildiğiniz gibi teslim ve okundu bilgisi istenebiliyor.İletiyi alan kullanıcı okundu bilgisini göndermeyebiliyor.Aynı işlemi teslim bilgisi içinde nasıl uygularız? Yani mail alınsa bile teslim bilgisinin karşı tarafa gitmesini istemiyorum.Exchange 2007 ya da outlook üzerinden bunun yapılabileceğini düşünüyorum ama bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.


Kolay gelsin.

 
Gönderildi : 26/03/2010 12:42

(@bugrakeskin)
Gönderiler: 5088
Illustrious Member
 

Merhaba

Exchange Management Console u açın,  Organization Conf. --> Hub Transport --> Global Settings | Transport Settings e girin

Remote Domains tabında  | Format of original.. tabına gelin " Allow delivery reports ve allow non-delivery raports " kutucuklarının işaretini kaldırın ardından transport servisini restart edin.

 
Gönderildi : 26/03/2010 18:34

(@Anonim)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

 Buğra Hocam,


Yapı aşağıda gösterildiği gibi
Yalnız remote domains tabı direk hub transportun altında duruyor.Global settings altında böyle bir tab yok.Farkeden bişey olur mu?
Bu ayar dışarıdan içeriye gelen mailler için mi geçereli sadece? İçerden içeri bir mail attığımızda mail atana teslim bilgisinin gitmesini istemiyorsak yine burdan mı ayarlama yapmalıyız.


Teşekkür ederim.


 



 

 
Gönderildi : 26/03/2010 21:37

Paylaş: