Owa Web App Erişim...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Owa Web App Erişim sorunu  

  RSS
Gorkem DORUK
(@GorkemDORUK)
Üye

Selamlar 2008R2 üzerine exchange 2010 kurdum fakat  owa ya  login olamıyorum yardımcı  olabilirmisiniz.

Alıntı
Gönderildi : 09/01/2010 22:12
Hakan Uzuner
(@hakanuzuner)
Kıdemli Üye Yönetici

Merhaba Hüseyin bey ;


Bence sorun login olamamanızdır.

Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

CevapAlıntı
Gönderildi : 10/01/2010 00:33
Gorkem DORUK
(@GorkemDORUK)
Üye

Hakan bey  ewet problem login olamam fakat yarattıgım kulanıcıların hiçbiri login olamıyor kullanıcı  ve parolayı giriyoruz kabul etmiyor garıp bı  durum açıkcası ...acaba owa için yetkılendırme tarafındamı  sıkıntı  var.

CevapAlıntı
Gönderildi : 10/01/2010 04:31
Teoman Efendi
(@TeomanEfendi)
Üye

Huseyin bey bende kurulum esnasinda benzer sorun ile karsilasmistim. Servisleri kontrol edermisiniz. Orda otomatikte olupta calismayan varsa nedeni onlar olabilir.

CevapAlıntı
Gönderildi : 10/01/2010 04:35
Hakan Uzuner
(@hakanuzuner)
Kıdemli Üye Yönetici

Hüseyin bey ben sizin sorunuzun yavanlığına atıfta bulundum sadece.


login olamıyorum ; böyle bir soru sorma şekli olamaz... ne hatası alıyorsunuz bari onu paylaşsaydınız...

Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

CevapAlıntı
Gönderildi : 10/01/2010 16:32
Gorkem DORUK
(@GorkemDORUK)
Üye

Hakan bey dogru diyorsunuz bıraz açmam gerekirdi ama  problemim sadece  anlattıgım kadar, hata  olarak verilen bi hata kodu yok sadece login olurken kullanıcı ve parola gırdıgım zaman owa ekranına tekrar geliyorum yani hiçbirşey olmamış gibi burda bunu  sorma  amacım bu sorunla  karsılasan arkadaşların yada adminlerin tecrübelerine ortak olmak istememdir..Yeni kurulumda yapabilirdim fakat benim için önemli olan problemin çözümüdür. Teoman bey servisleri kontrol ettim çalısmanyan  servis yok

CevapAlıntı
Gönderildi : 10/01/2010 17:42
ugur pek
(@ugurpek)
Üye

[quote user="huseyinkartal"]Hakan bey dogru diyorsunuz bıraz açmam gerekirdi ama  problemim sadece  anlattıgım kadar, hata  olarak verilen bi hata kodu yok sadece login olurken kullanıcı ve parola gırdıgım zaman owa ekranına tekrar geliyorum yani hiçbirşey olmamış gibi burda bunu  sorma  amacım bu sorunla  karsılasan arkadaşların yada adminlerin tecrübelerine ortak olmak istememdir..Yeni kurulumda yapabilirdim fakat benim için önemli olan problemin çözümüdür. Teoman bey servisleri kontrol ettim çalısmanyan  servis yok[/quote]


Bu sorunu şu şekilde çözebilirsiniz diye düşünüyorum oluşturdugunuz userı  active directorde userın propertisine girip


"User must change password at next logon kısmındaki checki kaldırıp userın şifresini resetleyip öyle deneyebilirmisinz?


 


kolay gelsin


 

CevapAlıntı
Gönderildi : 10/01/2010 18:13
Hakan Uzuner
(@hakanuzuner)
Kıdemli Üye Yönetici

Hüseyin bey her türlü soru sorabilirsiniz , amacı aslında çok önemli değil ama sorunuzu kurallar çerçevesinde sorarsanız emin olun yine sizin için yararlı olacaktır.


eğer hiç bir hata almıyorsanız kullanıcı adı ve şifre de hatalı değil ise o zaman bu kullanıcı için outlook ile sisteme logon olmayı deneyin bakalım outlook ile bağlantı yapabilecekmisiniz.

Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

CevapAlıntı
Gönderildi : 10/01/2010 18:41
Gorkem DORUK
(@GorkemDORUK)
Üye

Arkadaşlar ilginiz iççin teşekkürler probelmi çözdüm .authentication problemi varmış IIS uzerınde eksık kurulum yapmışım standart degıldı full kurdum ftp hariç problem çözüldü..

CevapAlıntı
Gönderildi : 12/01/2010 03:15
Teoman Efendi
(@TeomanEfendi)
Üye

Gecmis olsun

CevapAlıntı
Gönderildi : 12/01/2010 03:55
Kenan Dogan
(@KenanDogan)
Üye

aynı hatayı bende aldım ve ftp haricindeki tum servisleri bende yukledim, sorun duzeldi. normalda bu hataya karşın asıl yuklenmesi gereken servisler neler o bolumde - bilmeden tum servisleri yukledik cunku


tesekkurler...

CevapAlıntı
Gönderildi : 14/09/2010 19:56
Paylaş: