Forum
selam arkadslar
benim kucuk bir problemin var ip mi zanca owa login ekrani geliyor mail adresini ve sifremi girityorum ok deyin ce bu seferde windows login ekrani geliyor onada yani seyleri yazimnca gşirebiliyorum
iss den websafsi dan dizin güvenligindeki tünlesik kimlik dogrulamasini kaldirinca sayfa
HTTP/1.1 401 Unauthorized yaziyor
yardimci olursaniz sevinirim
yardim eden herkese simdiden
hizli cevambin icin tesekkurler o sitede yazan seyler yapili bi problem goremedim ama sorun hala ayni
Merhaba;
İçerden erişmeye çalıştığınızda aynı hatayımı alıyorsunuz denermisiniz ?
icerdende ulasmaya caliştigimda ayni hatayi aliyorum
Site üzerindeki OWA ile ilgili makaleleri incelmeniz sorununuza kesin cözüm getirecektir.
sitedeki owea ile ilgili makalede soylenenleri yaptim simdide soyle birsey oluyor owanin ekrani geliyıor kullanici adinin ve sifreyi giriyorum bu sefer windows logın ekrani geliyor orayada giriyorum kullanici adi ve sifre yi owaya ulasiyor iss kontrol ettim sade adsiz kullanici oturumunu etkinlestir işaretli ama genede windows login ekrani geliyor bir suru sey okudum ama windows login ekrarnin iptal edemedim
Murat bey
öncelikle owa yı kaldırıp tekrar kurduğunuzu düşünüyorum ancak unutmayın iis in güvenlik ayarları ile oynadı iseniz bu sorun ile karşılaşırsınız .
Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
evet tekrar kurdum peki ne suan bunu duzeltmek icin ne yapmam lazim
aşağıdaki makale ile sorunu çözebilirsiniz
http://www.msexchange.org/tutorials/Resetting-OWA-Folder-IIS-security-permissions-Exchange-2003.html
Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.