Forum

Exchange 2003 OWA p...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Exchange 2003 OWA problemi.

7 Yazılar
3 Üyeler
0 Reactions
419 Görüntüleme
(@CemalSumlu)
Gönderiler: 62
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba arkadaslar,


yapi; Win2003 Entp. Sp2 , Exchange 2003 Enterprise Sp2


internet explorer dan Owa' ya login oldugumda sol bolmedeki klasor listesi geliyor ,sayfanin orta bolmesinde okuma bolmesi gelmesi gerekirken login sayfasina donuyor tekrar, sol daki klasor listesi hala duruyor, yine login olmaya calistigimda aynı durum okuma bolmesi gelmiyor, mesajda


Oturumunuzun süresi doldu. Çalışmaya devam etmek için, lütfen etki alanınızı\diğer adınızı veya e-posta adresinizi ve parolanızı yeniden girin ve Oturum Aç'ı tıklatın


Ayrıca, Firefox gibi baska browser ile baglandigimda hic bir sorun ile karsilasmiyorum, internet explorer cache ile olabilir dusuncesi ile temizledim yeniden login olmaya calistim aynı durum, farklı makinalardan denedim internet explorer lar owaya girdiginde direk zaman asımına ugruyor.


COM+ eventinde ise soyle bir information mesaji ile karsilastim;


Event ID:781


Type:Information


Source: COM+ 


The COM+ sub system is suppressing duplicate event log entries for a duration of 86400 seconds. The suppression timeout can be controlled by a REG_DWORD value named SuppressDuplicateDuration under the following registry key: HKLM\Software\Microsoft\COM3\Eventlog


Bu event bununla alakali olabilirmi?

 
Gönderildi : 08/04/2008 03:52

(@birolaydugan)
Gönderiler: 867
Prominent Member
 

exchange server üzerinden baglanmaya calıstıgınzda ki durum nedir?

 
Gönderildi : 08/04/2008 17:06

(@CemalSumlu)
Gönderiler: 62
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba birol bey aynı durum malesef.

 
Gönderildi : 09/04/2008 23:11

(@GokhanDOGAN)
Gönderiler: 780
Prominent Member
 

Merhaba


Kullandıgınız IE sürümü nedir ? güncellemeler tamamıdır?


http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=5BC06E8A-08EB-4976-BC68-A03EBE3A2552&displaylang=en&displaylang=en


yükleyip tekrar denermisiniz..

 
Gönderildi : 10/04/2008 00:54

(@birolaydugan)
Gönderiler: 867
Prominent Member

(@CemalSumlu)
Gönderiler: 62
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

IE surumleri 6.0 ve 7.0 ikisinde de aynı sorun.

linkteki patch i deneyecegim. 

 
Gönderildi : 13/04/2008 04:58

(@CemalSumlu)
Gönderiler: 62
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba arkadaslar,


Linkdeki patch leri de denedim aynı durum.


baska oneriniz var mı?

 
Gönderildi : 07/05/2008 13:08

Paylaş: