Forum
merhabalar arkadaslar oncelikle sizler gibi degerli arkadaslar ile aynı forumda olmaktan gurur duyuyorum soyle bir problemim var yarın bir müsterime el terminali kurulumu yapacagim ancak el terminali nebim winner ile calisacak ve dosyaları bende mevcut degil el erminaline nebim winner uzak masa üstü ile baglantı yapacagım ancak baglantı yaptıgım kullanıcıda nebim winner hangi setup dosyasını kurmam gerekli
Bence bu işi prfesyonel olarak yapıyorsanız yani müşterim diyorsunuz demek ki bir ücret alacaksınız bunu sizin biliyor veya eğitimini almış olmanız gerekli, doğru olan bu olsa gerek değil mi? Sorunudan konuya çok uzak olduğunuzu görüyorum bence bu şekilde profesyonel hizmetler sunulmaz, buradan bir bilgi alsanız bile müşteri tarafında zor durumda kalabilirsiniz. Tavsiyem uzman olduğunuz konularda hizmet verin
Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
Evet El terminali bağlantısı konusunda hic bilgin yok dogurdur ancak müsteriye gittimde Kurulumu basari ile gercekleştirdim çok şükür sorunda yasamadım ben extra bir bilgi olan yada ince onemli bir sey varmıdır maksadı ile sordum soruyu el terminali baglantısı sorunu yasayan arakdaslara yardımcı olabilirim teşekkürler iyi çalışmalar
Sizin adınıza sevindim ama bu sefer şanslıydınız diyelim, dediğim gibi ticari konularda uzman olmadığınız alanlar için müşterinize destek vermeyin, belki veri kaybı veya daha ciddi sorunlara neden olabilirsiniz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
Merhabalar
Ne kadardır bu işi yapıyorsunuz bilmiyorum ancak bizim işimizde şans diye birşey yoktur siz yedekleriniz alı kendinize bir calisma ortamı yaparsanız deneyerek ogrenemeyeceginiz hic bir sey yok simdi ben server 2012 kurulumunu hic bir kursuna gitmedim bilmeyerek bir yere kurulum yaparak ogrendim ki bu konudada hatrı sayılır bir bilgim vardır hyper v vs 12 yasımdan beri piyasada calisiyorum hic sanas ile karsilasmadim karsilassaydım cok daha degisik bir hayatım olurdu
Bilmem okuyun bakalım ne kadardır yapıyor muşum 🙂
http://www.hakanuzuner.com/index.php/hakanuzuner