Forum

Bu Seminer Kaç...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Bu Seminer Kaçmaz! Not Edin!

1 Yazılar
1 Üyeler
0 Likes
439 Görüntüleme
(@borayildiz)
Gönderiler: 675
Honorable Member
Konu başlatıcı
 

Windows 2008 ve Hackerların Gözüyle Dünyaya Bakış başlıklarını taşıyan ücretsiz seminerlerde deneyimler paylaşılacak.

Bilgi teknolojileri eğitim firmalarından AcademyTech, Aralık ayında düzenleyeceği iki farklı ücretsiz seminer ile bilgi güvenliği ve Windows 2008 hakkında katılımcıları bilgilendirmeyi amaçlıyor. 18 Aralık 2008 Perşembe günü Taksim Lares Park Otel'de düzenlenecek seminer, 'Geleceğin Platformu Windows 2008' adını taşıyor. Tüm gün boyunca sürecek seminerde katılımcılara Microsoft'un yeni sunucu işletim sistemi Windows 2008 platformunun  temel özellikleri tanıtılırken kurumların mevcut Windows platformlarını Windows 2008'e taşımaları sırasında dikkat etmeleri gereken konulara da değinilecek. Orta ve büyük ölçekli kurumların bilgi teknolojileri departmanlarında çalışanlar seminere AcademyTech'in (216) 550 44 22 nolu telefonunu arayarak veya www.academytech.com/seminer internet adresinden ücretsiz kayıt olarak katılabiliyor.

Hacker'ların Penceresinden Bakın

24 Aralık 2008 Çarşamba günü Yeditepe Üniversitesi'nde düzenlenecek olan seminerin başlığı ise 'Hackerların Gözüyle Dünyaya Bakış' olarak belirlendi. EC-Council Türkiye Distribütörü AcademyTech Genel Müdürü Özcan Yıldız ve Forensic People Türkiye Genel Müdürü Kaukalp Zuberi'nin konuşmacı olarak katılacağı seminerde bilgi güvenliği konusu tüm yönleriyle tartışılacak.

Çağımız korsanları hackerların düşünme ve çalışma yöntemlerinin yanı sıra hacker saldırılarından korunmak için alınması gereken temel tedbirlerin de anlatılacağı seminer, bilgi güvenliği konusuna ilgi duyan herkese açık.

:: Ajandanıza not ettiniz mi?

Bilgi çin: AcademyTech
Tel: (216) 550 44 22

 
Gönderildi : 03/12/2008 20:32

Paylaş: