Forum

Eğitim Almalımıyım ...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Eğitim Almalımıyım ?

3 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
376 Görüntüleme
(@suleymancapar)
Gönderiler: 160
Reputable Member
Konu başlatıcı
 

Merhabalar,

 Öncelikle şunu belirtmek isterim , bugüne kadar yasadıgım sorunlarda açtıgım her konuda bana yardımcı oldugunuz . Çözümsüz sorunum kalmadı çok şükür 🙂 Emeği , Hakkı geçen herkese çok teşekkür ediyorum .

 Şuan Özel Bir şirkette It departmanında çalışmaktayım . Yapmış oldugumuz iş sebebiyle burda Linux,Windows Sistemler,Sunucular ,Sunucu Konfigürasyonları,Network ,Sanallaştırma vs.  ve Oracle  ile iç içeyiz .

Burda işe başlarken bu konular hakkında bilgim olmayarak başladım .Burda kendini geliştir diyerek işe alındım ve gerçekten uğraşa uğraşa az da olsa hakim olmaya başladım .Bilgisayar Programcılıgı mezunuyum bu arada ama yazılım bilgim yok .Sistem - Network -Database üzerine ilerlemek istiyorum .

Herhangi bir sorun ile karşılaştıgımda ya da örnek veriyorum benden bir yapı kurulması istendiğinde(mesela domain vs.) yada sahada çalıştıgım zamanlarda araştıra araştıra yapmaya çalışıyorum .Yapamadıgım zamanlarda oluyor.  Eğitim almak istiyorum ama açık konusuyum büyük paraları da çöpe atmak istemiyorum .

Sorum Şudur ; burda birebir olarak işin içinde oldugum için burda işi araştıra araştıra yaşayarak mı öğrenmeliyim  ? Yoksa eğitimlerimi alıp en azından teorik bilgiye sahip mi olmalıyım ?

 

 
Gönderildi : 14/02/2015 15:30

(@uguraytaskin)
Gönderiler: 52
Trusted Member
 

Eğitim önemli en azından bilgilenmek için. 

Zaten eğitim ve alt yapı olduktan sonra sorun çözme pratikliği daha çabuk kazanalıyor. 

Hiç bir zaman eğitim için harcanacak para boşa değildir.

 
Gönderildi : 14/02/2015 16:18

(@cihandikmen)
Gönderiler: 44
Trusted Member
 

Benim görüşüm; Sistem - Network -Database üzerine ilerlemek istiyorsan bence vaktini bulduğun zaman eğitimi alman. Çünki sana  cok ararı olacaktır. Senin en güzel durumun llgili bir işte çalışıor olman. Bence ihmal etme.

 
Gönderildi : 14/02/2015 17:53

Paylaş: