Forum

Sistem ve network y...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Sistem ve network yönetimi işine nereden başlamalıyım ??

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Reactions
362 Görüntüleme
(@OmerKeles)
Gönderiler: 6
Active Member
Konu başlatıcı
 

Öncelikle merhaba aranıza kabul ettiğiniz için teşekkkür ederim değerli cözümpark ailesi..

 

Ben meslekyüksekokulunda internet ve ağ teknolojileri bölümü okumaktayım fakat okulda ki öğretim görevlilerinin ağ ve network yapısı hkknda bilgisi olmadıkları için ders içeriklerimiz programlama (php ,asp,csharp ,visual basic java,) vb. öyle böyle son senem bitirmek istiyorm.Lisede ağ sistemleri dalı okudum burada derslerim network başlangıcı temelleriyle alakalıydı fakat üniverstede bunların üstüne pek bişi koyamadım içerik yüzünden..Son senem ve  sistem ve network üzerine kendimi geliştirmek istiyorum merak tamamıyla bu konu üzerine nasıl başlamalıyım nelerden başlamalıyım bana bu konuda fikir ve görüşlerinizi bildiririseniz cok sevinirim şimdiden teşekkür ederim..

 
Gönderildi : 08/03/2014 19:49

(@www-rizasahan-com)
Gönderiler: 18030
_
 

Merhaba,
Aramıza hoş geldiniz. Öncelikle bütçeniz varsa adam akıllı bir yerden eğitim alarak başlayabilirsiniz. Şu anda bütçem yok derseniz bir iş bulup çalışma anında işi yaparakta zamanla tecrübe kazanabilirsiniz. Ancak tecrübe sahibi olup iş bulmanız daha kolay olacaktır. Günümüzde artık Türkçe kaynak çok ve kaynaklara ulaşımda çok iyi halde bu nedenle kendi kendinizi de geliştirmeniz mümkün. En rahat ve hızlı gelişim labaratuvar ortamında adam gibi bir öğretici ile alınacak eğitimle mümkün olacaktır.

1984 doğumluyum. 4 yaşından bu yana İstanbul’da yaşıyorum. Sırası ile aşağıdaki okullarda eğitim gördüm. Paşaköy ilkokulu (1990-1995) Kartal Zekeriyya Güçer İlköğretim Okulu(1995-1998) Ümraniye Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümü(1998-2001) Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı(2002-2004) Anadolu Ünv. İşletme Fakültesi(2006-2009) Lise yıllarından sonra bir bilgisayar firmasının teknik servisinde mesleğe merhaba dedim. Outsource olarak Citibank ytl ve bina taşınma projesinde yer alarak 8 ay görev yaptım. Bu görevden sonra şu an çalışmakta olduğum yerde bilgi işlem sorumlusu olarak göreve başladım ve 18 yıldır görevimin başındayım.

 
Gönderildi : 08/03/2014 21:32

(@OmerKeles)
Gönderiler: 6
Active Member
Konu başlatıcı
 

öncelikle bilgilendirme için teşekür ederim suanda okulun son dönemindeyim ufak ufak başlamk istiyorm kurstan once böyle kitaplardan başlasam okuldan sonra kurslarla labaratuvar ortmnda kendimi geliştirmeyi düşünmüştüm.kitap olarak veya eğitim seti olarak önereceğiniz bir kaynak varmı acaba teşekkürler..

 
Gönderildi : 09/03/2014 02:25

Paylaş: