Forum

Academyctech Hakkın...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Academyctech Hakkında Bilgisi Olan ?

7 Yazılar
5 Üyeler
0 Likes
416 Görüntüleme
(@SebahattinYUREKLi)
Gönderiler: 58
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

Herkese Merhaba....


 


Academyctech hakkında bilgisi olan veya daha önce oradan eğitim almış olan var mı ?

 
Gönderildi : 20/03/2011 10:56

(@huseyinsevin)
Gönderiler: 821
Prominent Member
 

Eğitim almadım fakat hakkında olumsuz bir şeyde duymadım, iyi olduğunu belirtenler var...

 
Gönderildi : 20/03/2011 19:57

(@erdemcilingiroglu)
Gönderiler: 2205
Noble Member
 


Herkese Merhaba....


 


Academyctech hakkında bilgisi olan veya daha önce oradan eğitim almış olan var mı ?



Merhabalar,


Firma bir dereceye kadar önemlidir. O da teknik donanım konusudur. Aslolan Eğitmendir. Eğitmenin ne kadar kaliteli olduğuna bakın. Mümkünse 1-2 saat dersine girme talebinde bulunun. Bakın Eğitmenin anlatımı nasıl. Öğrencileriyle olan etkileşimi ne seviyede. Eğer tüm bunlar sizi tatmin ediyorsa eğitimi alın. Saygılarımla.

 
Gönderildi : 20/03/2011 19:58

(@SebahattinYUREKLi)
Gönderiler: 58
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

Herkese Merhaba...


 Cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim. İlginiz ve yönlendirmeniz için teşekkürler. Sonuçta piyasa da bu eğitimi veren bir çok kurum var. Önemli olan en iyi eğitimi yüksek meblağ ödemeden alabilmek diye düşünüyorum.


 Saygılarımla


Sebahattin YÜREKLİ

 
Gönderildi : 21/03/2011 03:16

(@ugurburma)
Gönderiler: 1973
Üye
 

Yüksek meblağ karşılığında ne hizmet aldığınız önemlidir. Herkesin kendine göre maliyetleri var, buna görede fiyat belirliyorlar. A dershanesi bir apartman dairesinde, uygun fiyata bulduğu yeni bir hocayla, kısıtlı cihazlarla, belli sayıda kişiye ders verirken, B dershanesi daha kaliteli bir binada, daha iyi şartlar sağladığı deneyimli bir hoca ile, daha kaliteli cihazlar ile daha çok kişiye ders verebilir. A dershanesinin hocası giderse ve hastalanırsa dersler durabilir fakat B dershanesinin yedek hocası vardır. A dershanesinin bir krizde kapanıp sizin kursunuzu yarım bırakmanıza neden olma ihtimali var iken B dershanesi maddi birikimiyle bu birikimi atlabilir. O yüzden maddiyatmı yoksa garantili bir kursmu bunun dengesini iyi ayarlamanız gerekir. Kaliteli geçinen dershanelerde kötü hocalar yokmu elbette var fakat kötü öğrenciler de var.


Daha öncede söylediğim gibi 4x 4 lük eğitim = Dershane + Hoca + Sınıf + Öğrenci.

 
Gönderildi : 21/03/2011 03:35

(@melihaltun)
Gönderiler: 197
Estimable Member
 

ccna eğitimi almıştım bende zamanında.Kaliteli cihazlar yoktu döküman vermemişlerdi ama gel gelelim eğitmen süperdi.Döküman ve cihazlar temin edilir ama bu işin mantığını ve yapısını güzel anlatacak olan hoca dır.

Eğitime katıl ma talebi iste.1 saat eğitimi alacağın kişinin dersine katıl buna izin verirler sanırım böylesi daha iyi olacaktır.

 
Gönderildi : 21/03/2011 12:45

(@SebahattinYUREKLi)
Gönderiler: 58
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

bilgiler için teşekkürler.maliyet konusunu söylerken alacağınız eğitimin hakkı neyse onu vermek gerekir demek isteöiştim aslında. Yani aynı eğitim a dershanede 5 lira iken b dersahanesinde sadece isimden dolayı 10 lira ödemeye karşı olduğumu söylemek istemiştim.

 
Gönderildi : 22/03/2011 19:00

Paylaş: