Forum

Lenovo ThinkPad Fin...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Lenovo ThinkPad Fingerprint Sorunu...

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
748 Görüntüleme
(@cozumpark)
Gönderiler: 16309
Illustrious Member Yönetici
Konu başlatıcı
 

Merhabalar;

 

Lenovo ThinkPad T400 laptop'ta bulunan parmak izi okuyucusu ile ilgili sorunum var. Makine üzerinde Windows 7 Ultimate kurulu.Lenovo Support üzerinden Fingerprint sürücüsünü indirip kurulum yapıyorum.Driver ve uygulama sorunsuz kuruluyor.Parmak izin tanımlıyorum sorunsuz bir şekilde bu aşamayıda geçiyorum.Makinada kullanıcı oturum açacağı sıra parmak izi okutarak aynen aşağıda olduğu hatayı vermekte...

https://forums.lenovo.com/t5/image/serverpage/image-id/34865iE2807539609629A2/image-size/original?v=mpbl-1&px=-1

 

Sorunun Çözümü İçin Ne yapabilirim acaba.... 

 
Gönderildi : 03/06/2014 06:00

(@ertanerbek)
Gönderiler: 4522
Famed Member
 

Sanırım yanlış bir kullanıcı ile ilişkilendirilmiş yada o domaini kullanmıyorsunuz artık ama parmak izinin bir domain kullanıcı ile ilişkilendiğini söylüyor. Tamamen kaldırın sistem içindeki klasörlerini silip tekrar yükleyin muhtemel düzelecektir.

Klasörler program files ve  kullanıcı yada user adı altında sizin adınıza açılmış kullanıcı klasörü kısmında olması lazım.

 
Gönderildi : 03/06/2014 12:04

(@cozumpark)
Gönderiler: 16309
Illustrious Member Yönetici
Konu başlatıcı
 

Mesajınızdan ötürü öncelikle teşekkür ederim. Lakin sorun bununla alakalı değilmiş.Biraz kafa patlatınca sorunumun çözümüne ulaştım Lenovo Support üzerinden indirmiş olduğum uygulama eksik yada hatalıymış.Aygıtın sürücüsü kuruluyor fakat Windows altında biyometrik aygıtlar seçeneği gelmiyordu. Bende farklı bir kaynak üzerinde yalnızca .inf driverlarını indirdim.Aygıtı Windows'a tanıttım.Ardından AuthenTec TrueSuite isminde br yazılım indirdim.Böylelikle Windows altında Biyometrik Aygıtlar seçeneği aktif oldu.Kullanıcının parmak izini kaydetip sorunsuz bir şekilde kullanıcı hem Windows'ta login olabiliyor hemde web sitelerine parmak izi ile giriş sağlayabiliyor.


 Lenovo ThinkPad T400 Serisinin tümünde aynı sorundan müzdarip kişiler var özelliklede yurt dışında.Şayet eğer sizde günün birinde aynı sorun ile karşılaşır iseniz.Dediğim şekilde kurulum ile sorunu çözebilirsiziniz.

 
Gönderildi : 03/06/2014 21:36

Paylaş: