Forum

Harici ekran kartı ...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Harici ekran kartı yok oldu

5 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
480 Görüntüleme
(@MustafaSever)
Gönderiler: 3
Active Member
Konu başlatıcı
 

Arkadaşlar herkese merhaba sabah bir oyun oynarken ki oyunda düşük grafikli bir oyundu pc kendi kendine yeniden baslattı daha sonra sağ altta nvidia ekran kartının guncellemesi oldugunu gordum ve güncellemeyi denedim fakat "bu grafik sürücüsü,uyumlu grafik donanımı bulamadı" yazısı cıktı bende biraz daha baktım menuyu acmaya calıstım aynı hatayı aldım ardından bi kac sitede ve bu sitede de bazı seyler okudum ve yaptım hiçbirisi işe yaramadı tüm sürümlerini kaldırdım fakat tekrar kuramadım ardından gizli aygıtlarda göründüğünü gördüm hiç birşey yapamayınca pc ye format attım fakat bu da işe yaramadı daha da kotusu artık gizli aygıtlarda da cıkmıyor ekran kartı yandı mı diye suphelendim onuda okudum bir kac yerde koku gelir falan diyorlar fakat koku falan yok lütfen yardım edin.Bu günden öncesine kadar cok iyi calısıyordu sorun yoktu.

Pc Casper notebook 2 gb intel dahili ekran kartı+2 gb nvidia geforce  630M , işlemci intel i5 64 bit , işletim sistemi windows 8

 
Gönderildi : 03/05/2013 03:37

(@muratkoseoglu)
Gönderiler: 208
Estimable Member
 

Ekran kartı her seferinde yandığında koku çıkarmayabilir.Bu gibi sorunlarda genellikle donanımsal oluyor.O yüzden teknik servise getirip bir bakılmasında fayda var.

 
Gönderildi : 03/05/2013 13:44

(@MustafaSever)
Gönderiler: 3
Active Member
Konu başlatıcı
 

cevap için cok tesekkur ederim hani yandıgını teyit etmek için herhangi bir şey yapılabilir mi bir de bios ayarları vb. şeyler varmıs bunlarla alakalı olabilir mi cok teşekkurler.

 
Gönderildi : 03/05/2013 17:14

(@MustafaSever)
Gönderiler: 3
Active Member
Konu başlatıcı
 

hepinize cok teşekkur ederim sorun su an çözüldü dün yukarıda yazdıklarımın hepsini yapmıstım olmadı fakat bugun (pc dünden beri kapalıydı yaklasık 12 saat) en son güncellemeyi yükledim ve başarılı oldu.

 
Gönderildi : 03/05/2013 17:24

(@muratkoseoglu)
Gönderiler: 208
Estimable Member
 

Geri bildirim için teşekkürler.

 
Gönderildi : 04/05/2013 14:56

Paylaş: