Forum

Notebook ve Harici ...

Bildirimler
Hepsini Temizle

Notebook ve Harici Monitörler

4 Yazılar
3 Üyeler
0 Reactions
507 Görüntüleme
(@Anonim)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı

Değerli Arkadaşlarım Merhabalar ;

Uzunca bir süre eğitim dolayısıyla sitemizi takip edemedim. Şimdi tekrar yurdumuza geri döndüm ve dolayısıyla sitemizi okumaya takip etmeye devam ediyorum. Bir konuda değerli bilgilerinize ihtiyacım oldu. Bir kaç makale okudum ancak işin aslı çok tatmin etmedi. Sistemimi yönetmek için kullandığım bir notebook var. Bu notebookun üzerinde bir harici çıkış ile monitöre genişleyebiliyorum. Ancak yeterli gelmiyor.

Şimdi soru şu : 1 notebook ve 2 LCD monitör ile toplamda 3 ekranlık genişlik ihtiyacım var. Bunu da bu kullandığım notebookdan yapmak istiyorum. Ancak 1 çıkışı var. Bir dağıtıcı firmanın getirdiği ext. ekran kartları ile deneme yaptım ancak olmadı verim alamadım. Sizin acaba bu konuda fikriniz varmıdır?

Sizler sormadan neden bu tarz bi fantaziye kalkıştığımı izah edeyim hemen. Masaüstü sistem yapmak istemiyorum, iki makina kullanıp birbirine senkron etmek yerine dışarıda ve seyahatlerde bu makinayı kullanmak zorundayım (patron kuralları). Birde firma veri güvenliği doğrultusunda malesef cloud yada remote access, vpn vs. yapamıyorum, sözleşmeme aykırı. 

Teşekkürler... 

Gönderildi : 05/04/2012 15:14

(@Anonim)

USB vga adaptörleri deneyeceksiniz.

Digitus vb. bilinir şeyleri alın.

Gönderildi : 05/04/2012 15:52

ibrahim yildiz
(@ibrahimyildiz)
Gönderiler: 4554
Co-Helper

Bunun için vga splitter kutularından edinmeniz gerekiyor. Bimel vs. bulabilirsiniz. 

http://www.hergunyeni.com/vga-splitter-coklayici-1-pc-vga-cikisi-2-giris-urun86.html

aynı işi yapan splitter kablolar da var fakat heryerde bulamayabilirsiniz.

Laptop'un çıkışı dvi, dp derseniz aynı işlevi yapan benzer kutular bulabilirsiniz. 

'balık vermez, nasıl tutulabildiğine yönlendirir'
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız. Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz. Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.

Gönderildi : 05/04/2012 16:49

(@Anonim)
Konu başlatıcı

Önerileriniz için teşekkür ederim. Söylediklerinizi denedim ancak ısınma sorunu yüzünden desktop pcye dönme kararı aldım arkadaşlar.Teşekkürler.

Gönderildi : 08/04/2012 04:35

Paylaş: