Merhaba.Toshiba dan hiç beklemediğim bir sorun yaşadım.Ses sorunu.3 ay oldu alalı seste bir sorun yoktu.Ta ki 2 gün önceye kadar.Ses cızırtı yapmaya başladı(sadece sesli uygulamalarda yapıyor durup dururken cızırtı çıkarmıyor).Sizce nedendir.Şimdiden teşekkürler.
[quote user="Sefa Bayrakdar"]Merhaba.Toshiba dan hiç beklemediğim bir sorun yaşadım.Ses sorunu.3 ay oldu alalı seste bir sorun yoktu.Ta ki 2 gün önceye kadar.Ses cızırtı yapmaya başladı(sadece sesli uygulamalarda yapıyor durup dururken cızırtı çıkarmıyor).Sizce nedendir.Şimdiden teşekkürler. [/quote]
Donanımsal Arıza Olması Muhtemel Ama Birde Mic. Eğer Açıksa Ondan Yapar Kasanın Üzerinde Mic Olması Ve Bunun Sesini Hapörlere Vermesini Söylemişseniz Cızırtı Olabilir Bunu Sound-Recording-Microphone-Linein-Listen Bölümünden Ayarlayabilirsiniz Ben İng. Kullanıyorum Türkçe Olanda ise Yine Aynı Yerdedir :))))
Teşekkürler.Fakat sorunu çözdüm.Büyük ihtimal yazılımsaldı.Recoveryden fabrika ayarlarına yükleyince düzeldi.
[quote user="Sefa Bayrakdar"]Teşekkürler.Fakat sorunu çözdüm.Büyük ihtimal yazılımsaldı.Recoveryden fabrika ayarlarına yükleyince düzeldi.[/quote]
Tebrikler Diyelim o Zaman :))) Neticede Sorun Çözülmüş Önemli Olanda Bu Zaten :))) Başarılar.
[:D]