Forum

CISCO eğitimini ipt...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

CISCO eğitimini iptal etmeyi düşünüyorum.

19 Yazılar
9 Üyeler
0 Likes
703 Görüntüleme
(@GokselSonmez)
Gönderiler: 25
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Arkadaşlar merhaba;


Ben çözüm parktaki forum ve makaleleri takip etmekteyim ancak üyeliğimi ise yeni gerçekleştirdim. Bunun en büyük etkeni ise sizin kafama takılan bir soruyu çözmeme yardım edebileceğinizi düşünmemdir. Üyeliğimi devam ettireceğimi belirtmekde istiyorum çünkü çözüm park çok iyi bir bilgi paylaşım sitesidir.


 


Ben 2001-2003 yılları arasında kurum ve son kullanıcılara destek veren bir şirkette bilgisayar teknik servis personeli olarak çalıştım. Askerden sonra bu şirket ayrılmadan önce aldığım maaşın altında ücret verince bende çalışmak istemedim. Bunun sebebi ise çalıştığım dönemdeki yöneticilerin bulunmaması olduğudur. Sonra bir güvenlik şirketinde güvenlik personeli olarak çalışmaya başladım maaşım oldukça yüksekti. Bunu seçmemin sebebi ise Bilge Adam Kadıköy şubesinde MCSE+S+M eğitimi almayı istemem ve eğitimim için finans sağlamamdır.. Buradan aldığım maaşımı önce buraya yatırdım sonra işi bırakarak eğitime başladım. Şubat 2008 de mezun oldum ve mezun olmadan önce bir şirkette network uzmanı ve destek personeli olarak çalışmaya başladım ve bir süre geçtikten sonra işten benden kaynaklanmadığı söylenen sebeplerden dolayı çıkarıldım. Yaklaşık 1 aydır boştayım. 26 Temmuzda gene Bilge Adam kadıköy şubesinde Cumartesi ve Pazar öğleden önce CISCO CCNA ve CCNP eğitimine başlayacağım. Ben belli başlı olan kariyer sitelerinde yer alan iş ilanlarda sistem mühendisi, network uzmanı veya teknik destek ilanlarında adaylardan HP, IBM veya Juniper sunucu deneyimi, SUN, SAP, ORACLE, SQL server, veya WEB tasarımında kullanılan programlardanda deneyimi aynı anda istenmekte olduğunu farkettim. Bunların birbirinden faklı olduğunu bilmemekte olan bilinçsiz işverenler olduğunu düşünüyorum. Fakat bende karamsarlık oluşturmaya başladı. 


 


Ben MCSE+S+M eğitimini boşuna mı aldığımı merak etmekteyim. Gerekli çalışma ve araştırmalarımı evimde sürdürmekteyim. Anlayacağınız son işten çıkarılmam biraz BT alanına beni küstürmeye başladı. Çünkü iş bulamazsam bu gitmeyi istediğim CISCO eğitimini iptal etmek zorunda kalacağım. Malum yaşım 25 ve geçmekte. Ben CISCO alanında ilerlemek istiyorum ama iş şartları ve iş verenlerin ağır istekleri ve taşın altına ellerini koymayı istememeleri beni zora sokuyor. Çünkü ekonomik durumum bunu tek başına yapmama izin vermiyor. Ve ayrıca 2002 yılında babamın vefatı neticesinde kendi harcamalarımı kendim yapmaktayım ve aileme hem katkıda bulunmayı hemde yük olmamayı istiyorum.


 


Sizlere sorum aslında şu olacak ben bu ilanlardaki adaylardan istenilen şartları göz önünde bulundurarak bu CISCO eğitimini alayım mı? İptal etmekten başka çarem yok gibi gözükmekte. Çünkü ekomonik olarak ciddi sıkıntıya girmeye başladım. Hoş ödemelerim 3 ay donduruldu, 3 ay sonra kaldığı yerden devam edeceğim. Bir donanım satış mağazası gibi bir yere işe başlama olasılığım var gibi ancak benim cumartesi ve pazar günleri öğleden önce bu eğitime katılmama izin vermiyor bu şirkete girerek ileriye dönük planımı iptal edeyim mi ya da bekleyeyim mi? Güvenlik olarak çalıştığım şirket beni tekrar özel güvenlik görevlisi olarak işe alabileceğini belirtti. Bunu kabul edebilmekten başka çarem kalmıyor çünkü malum maaşı hoş ama burasıda eğitime katılabilmem için izin vermiyor. Sizlerden çok özür diliyorum. İnşallah forumu boşa meşgul etmemişimdir. Beni lütfen bağışlayın ve düşünce önerilerinizi belirtin?


 


Yardımınız için teşekkürler.


 

 
Gönderildi : 06/07/2008 18:46

(@alikemalturker)
Gönderiler: 1016
Noble Member
 

Merhaba Göksel,

 Bulunduğun durum benim 10 yıl önceki durumum( yaş 35, yolun yarısı).

Kesinlikle aldığın eğitimlerin boşuna olduğunu düşünme

Anlattıkların malesef Türkiye'deki bilişim sektörüne bakış açısından kaynaklanıyor. İşi alacağım adam programcı olsun, şirketin tüm programlarını yazsın, netwrok ü yürütsün, oradan sistem bakımını yapsın, müşteri ile ilişkileri geliştirsin vsvs.... Türkiye den kaçıp yaban ellerde çalışmam bir numaralı nedenidir bu...

 Sana bir örnek vereyim...

Geçen yıl Türkiye'den bir teklif aldım... Teklif yapan dünyaca ünlü bir teknoljinin devinin,dünyadaki en büyük distribütöri...İsim vermiyorum.. Anlayan anladı...Pozisyon IT müdürlüğü.. Altımda 5 adet eleman çalışacak. 

Şirket inanılmaz derece büyümüş ancak kurumsallaşamamış...Şirkette tahminimce yaklaşıkl 500 kişi çalışıyor... 

Görüşme sonrasında istenilen yapının bu takımla yapılmayacağını ve muhakkak bir IT Danışman şirketi ile çalışıp, yol haritasının çıkarılması gerektiğini söyledim...Cevap ne oldu dersin? Tabiki hayır...Bende teklifi kabul etmedim...

Burada öyle projelere imza atıyoruz ki, bazen ben bile proje ye başlamadan korkuyorum. Ancak buradaki mentalite farklı.. Konuyu bilmiyorsan tüm kaynaklar sana sunuluyor ve en geç 3 ay içerisinde öğreniyorsun.. 

Bence eğer kendine güveniyorsan evden çalışman yeterli olacaktır. İnan bana... Ama disiplinli olman lazım... Çok araştırman gerecek...  Ve inan bana seni bekleyen bir iş var, sadece doğru zamanda doğru yerde olman gerek...

Hiçbirşey çekinme.. O ilanları verenler inan bana ne yazdıklarını bilmiyorlar.. Sadece sen korkmadan CV ni göndermeye devam et...

Kolay gele

 

 
Gönderildi : 06/07/2008 19:29

(@GokselSonmez)
Gönderiler: 25
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Sağolun Erdal Bey;


Benim evden nasıl bir çalışma gerçekleştirebileceğim konusunda bir fikrim yok, bunu nasıl yapabilirim onuda bilmiyorum cesarete gelince o var ama dediğim gibi bulunduğum durum bunu engellemekta azda olsa. Diğer arkadaşlarında cevaplarını beklemekteyim. Bu bir anket gibi; aslında vereceğim karar burada bana görüşlerini bildiren arkadaşların görüşlerine göre olacaktır.


 


Teşekkürler çözüm park üyeleri ve kurucuları.

 
Gönderildi : 06/07/2008 20:54

(@erdogantemur)
Gönderiler: 393
Keyif adamı 🙂
 

Eğer hedefinizi koymuşsanız, yolun yarısını geçmişsiniz demektir. 

İyi Çalışmalar,
Erdoğan TEMUR
***************************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
***************************************************************************
Probleminiz çözüldüğünde, Konunuzu "Çözüldü" olarak işaretlemeyi UNUTMAYINIZ!

 
Gönderildi : 07/07/2008 01:42

(@cozumpark)
Gönderiler: 16309
Illustrious Member Yönetici
 

Sağolun Erdal Bey;

Benim evden nasıl bir çalışma gerçekleştirebileceğim konusunda bir fikrim yok, bunu nasıl yapabilirim onuda bilmiyorum cesarete gelince o var ama dediğim gibi bulunduğum durum bunu engellemekta azda olsa. Diğer arkadaşlarında cevaplarını beklemekteyim. Bu bir anket gibi; aslında vereceğim karar burada bana görüşlerini bildiren arkadaşların görüşlerine göre olacaktır.

 

Teşekkürler çözüm park üyeleri ve kurucuları.

 

Goksel merhaba ,

 Erdal beyin dedigi gibi Turkiyede bakis acilari biraz farkli , hepimiz bir sekilde bu sektore adim attik ve devam ediyoruz ,sana tavsiyem oncelikle yolunu belirlemen klasik bir sirketin Bilgi Islem departmaninda mi calismak istiyorsun , yani onlarin istedigi gibi herseyden biraz anlayan her ise kosturan yada bir konuda uzmanlasip hem bilgi hem kariyer olarak seviyeni mi yukseltmek istiyorsun buna karar vermen gerekir , Eger Bilgi Sistemlerinin bir parcasi olmak istiyorsan oncelikle bunun hangi tarafinda olacaksin Network , sistem , hardware bu tamamen olmak istedigin seyle alakali anladigim kadariyla Network tarafinda yetismek istiyorsun egitimlerini mutlaka almalisin , guvenli sirketinde calis 25 yas hic problem degil hickimse senin yasini olcmez bilgi ve tecrubene bakar , egitimlerini aldiktan sonra gir bit teknoloji sirketine calis maasi dusuk olsada calis mutlaka bir yerde is vardir gerekirse biz yardimci olalim , 1-2 yil dusuk maasla calisirsin ama Gerek Cisco urunleri olsun gerek juniper Networkle alakali ne varsa bilginin kaynagi her zaman sahada edinilen tecrubedir evindende calisabilirsin simule edilmis programlar GNS3, dynamip vs. internette kaynak cok Lab cok baslangic icin sana artar bile.Bunda karamsarligi dusecek hic bir sey yok.Emin ol su an bilmedigin sana cok zor gibi gorunen bir cok bilgi ilerleyen zamanlarda geriye donup baktigin zaman aslinda ne kadar kolay oldugunu anlayacaksin.Takildigin yerlerde, ogrenmek istedigin yrlerde Erdal bey olsun  , bu forumdaki  diger tum uzman arkadaslarimiz olsun , sana ve diger arkadaslara yardimci olmaktan hic cekinmeyecektir ama mutlaka sor ister kolay ister zor olasun ne kadar cok sorarsan o kadar cok sey ogrenirsin.

 

Selamlar.
 

 
Gönderildi : 07/07/2008 03:26

(@alperozdemir)
Gönderiler: 703
Prominent Member
 

Aslında bu biraz sabırla ilgili Türkiye şartlarında başarılı olup düzgün bir maaş almak dünyadaki bütün ülkelerden daha zor. Klasik testing vs tarzı yardımlarla hiç bir eğitim almadan mcse veya benzeri sertifika sahibi arkadaşların yaptığı komik maaşlı iş başvuruları sonunda ki bu emin olun direk gözlemlere dayanıyor bulunduğum firma gazeteler ve net aracılığıyla başvuru açtı ve gelen mülakatlardan 6 tanesini gördüm bir tanesi 500 milyon diğerleri bunun biraz üstünde ve max olarak 650 isteyen kişiye kadar iş başvuruları yaptı hoş bu başvuru yapanlardan bir tanesi çok güldürdü bizi dns ile ip dağıtan isa yı mail serveri sanan denetim masasından AD kuran bir arkadaştı ve kusura bakmayın ama birşey bilmiyorsunuz dediğimiz zaman ben MCSE im bunu bana microsoft verdi terbiyesizleşmeyin diye bizi uyardı bu durumda sen firmaya başvuruya gittiğin zaman bilgin çok iyide olsa eğitiminide almış olsan adamlardaki bakış e senden öncekide mcse sertifikasına sahipti neden sana bu kadar maaş vereyim oluyor biraz acı ama bunu bu hallere getirende işverenler değil çalışanlar oldu şu anda istisnalar hariç yüksek çoğunluğun iş imkanlarından memnun olduğunu sanmıyorum ama bir gerçek var tabiki işini iyi yaptığın sürece mutlaka başarılı olursun . Bu durumda elinde fazla seçenek kalmıyor ya çok çalışıp bu adamlardan farkını göstermen gerekiyor yada bu adamların içine katılıyorsun aldığın her eğitim bu cisco olur sistem olur seni bu kişilerden bir adım ileriye götürdüğünü unutmamak gerekiyor kolay gelsin.

 
Gönderildi : 07/07/2008 17:30

(@alikemalturker)
Gönderiler: 1016
Noble Member
 

Yukarıda Alper'in yaptığı yoruma sonuna kadar katılıyorum.. Malesef ülkemizdeki Eğitim Kurumları ve Microsoft'un pazarı ele geçirme stratejisi olaya bu yerlere kadar götürdü. Herkese eğitim herkese sertifika. Yakında bende vermeye başlayacağım sertifika 🙂

Biliyorum bu portal daki birçok arkadaştan yaş olarak ve tecrübe olarak büyüğüm. Yaklaşık olarak üniversite sonrası 12 yıldır bu işin içindeyim ve Bilgisayar Mühendisliğinden geliyorum. Bu 12 yılın sadece 5 yılı Türkiye'de iş tecrübesi olarak geçti.

Aslında yapmanız gereken çok basit işler var. Karamsarlığa düşmenize hiç gerek yok. Yeter ki ne yapmak istediğinizi sağlıklı bir şekilde gözünüzün önüne getirin. Yani olay günü kurtarmak değil, bundan 10 yıl sonra kendinizi nerede görmek istiyorsunuz? Bu çok önemli...

Mesela başımdan geçen ve kabul edilen bir iş görüşmemi anlatayım.. Bilgi İşlem müdürü bana 2 yıl sonra şirkette kendimi nerede görmek istediğimi sordu, bende sizin yerinizde diye cevap verdim :)) Çok hoşuna gitti..

İkincisi IT sadece Win2k3, Linux, exchange vsvs değildir. İkili ilişkilerinizi muhakkak geliştirin.. Tipik IT cevabı olan "hayır bu böyle olmaz, sorun olur" gibi sözcükleri lugatınızdan çıkarttın. İnsanların güvenini kazanın. Kazanın ki bu adam işini biliyor, problemlerimize çare oluyor desinler. Bilginiz yoksa bilgim yok bakıp size döneceğim gibi kelimeler kurmayı öğrenin. IT elemanlarının en büyük sorunudur iletişim. Örneğin, çalışan sizden MSN portunu açmanızı istemiştir, çünkü müşterilerine buradan ulaşmaktadır. Ama siz moda diye MSN portunu kapatırsınız. Hayır, yanlış hemde dibinden yanlış. Bırak açın adam MSN den konuşsun.. İşini yaptığı sürece problem yoktur. Yeterki siz gerekli uyarıları, eğitimleri verin.. Poliçelerinizi hazırlayın.. Adama söylemedikten sonra adam nerden bilsin gelen linki tıklamaması gerektiğini..

Dediğim gibi IT sadece sistem yönetmekten geçmez..IT şirket yönetme ile hemen hemen aynıdır. Çünkü şirketin omurgası IT dir. İsterseniz bir gün mail sunucunuzu kapatın bakın ne oluyor..

O yüzden geniş düşünmekte fayda var.. İş sadece sunucu yönetmeyi bilmekten geçmez.. Bakın ben hayatım boyunca exchange yapılandırmadım.. Bilmiyorum.. Ama çok değil 1 hafta çalışayım.. Bir şirket için exchange i çatır çatır kurarım.. Bu kadar kendime güveniyorum.. Bilmiyorsam bile araştıracağım yeri biliyorum.. Sorunun kaynağı bilmek, cevabını aramak için gerekli ilk şeydir.

O yüzden karamsarlığa gerek.. Yapabilirsin.. Kimse anasının karnından IT müdürü yada MVP yada ne bileyim RHCE çıkmıyor.. Çalışırsan başarılmayacak iş yoktur..

Hadi bakalım koyul işe :)) Bu kadar nasihat yeter..

Kolay gelsin, başarılar
 

 
Gönderildi : 07/07/2008 19:31

(@GokselSonmez)
Gönderiler: 25
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

 


 Hepinize teşekkür ederim, aslında hedefim belli; CISCO ve diğer Network teknolojileri. Ancak bu hedefe ulaşmam için kullanabileceği 500 veya 600 YTL ye de olsa razı olmaktan asla korkmadığım ve korkmayacağım iş imkanı. Sizinde dediği gibi pazardan elma alır gibi sertifika alan kişiler benim önümü kesiyorlar. Bunlar bir şirkette öyle yatası bir iş arayan ve babasının parasını eğitimine yatıran (sözüm meclisten dışarı) insanlardır. Ama iş başvurularımda vurgulayarak CISCO eğitimine kayıt olduğumu ve bu eğitimimin 26 temmuzda başalayacağını belirtiyorum. Ama nafile. Üniversiteyi ekonomik şartlardan okuyamadım, malum istanbul hali, derken babamın 2 yıl süre gelen tümör hastalı ve sonrasında ölümü, arkasından ablamın trafik kazasında ölümü beni üniversite hayatından uzaklaştırdı. Ben şimdi 40.000 YTL de ödemem gerekiyorsada bu CISCO eğitimlerini almayı ve bunu başarmayı kafama koydum. Zaten çözüm park ve sistemuzmanı.com sitesini bundan dolayı ilgiyle takip ediyorum. Aslında amacım bu değildi ama Deniz Beyin DENİZ ÖZTOPRAK' ın iş ile ilgili gerekirse bizde yardımcı olalım demesi beni çok sevindirdi. Eğer deniz bey bana iş imkanı açabilirse çok mutlu olurum. Siz diğer üyelerinde yardım etmesi bu konuda beni çok mutlu edecektir. Şirket isterse CCIE ol desin onun çalışmasını yapar onuda olurum. Gerekirse isteyen işverene bunu yazılı noter huzurunda taahhüt ederim. Şimdi söyleyin bana yüreğim aşkla CISCO için çarparken beni gören işveren neden bana yol açmasın ki. Çünkü bu güven kendimde bana karşı var. Umarım bir yol bulabilirim. Ama CISCO dan asla ama asla vazgeçmeyeceğim.


Hepinize teşekkür ederim.

 
Gönderildi : 07/07/2008 20:05

(@alikemalturker)
Gönderiler: 1016
Noble Member
 

O zaman sizi CCIE olarak görmek istiyoruz..

 

Kolay gele 

 
Gönderildi : 07/07/2008 20:13

(@alperozdemir)
Gönderiler: 703
Prominent Member
 

Babanız ve ablanız için üzüldüm başınız sağolsun. Yapmayı kafaya koyduktan sonra yapacağınıza inanıyorum en azından yazılarınızı okuduktan sonra başarılar dilerim.

 
Gönderildi : 07/07/2008 20:17

(@GokselSonmez)
Gönderiler: 25
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Sizler sağolun Erdal bey ilgi ve düşünceniz için çok teşekkürler, Erdal bey size gelince; inşallah CISCO nun üst seviyesinde olurum o zamanda ziyaretinizde bulunurum. Dilerim allah bizlere ömür nasip eder bunun için. Yolunuz hem gölgeli ve dikensiz olur. Sizlerden öğrenecek çok şeyim olacak.


 


Sağolun.

 
Gönderildi : 07/07/2008 20:22

(@alikemalturker)
Gönderiler: 1016
Noble Member
 

İnşallah hadi bakalım... Bak bende Gölcük depreminde ailemi kaybettim.. Hiç bir şeyden ümidini kaybetme.. Hayat devam ediyor ve ayakta kalmak zorundasın..

 Hadi bakalım..Ben başaracağına inanıyorum..

Kolay gele
 

 
Gönderildi : 07/07/2008 20:27

(@esersolmaz)
Gönderiler: 3204
Illustrious Member Yönetici
 

Allah Rahmet Eylesin...

 
Gönderildi : 07/07/2008 20:32

(@doganbayraktar)
Gönderiler: 1392
Noble Member
 


 


 Hepinize teşekkür ederim, aslında hedefim belli; CISCO ve diğer Network teknolojileri. Ancak bu hedefe ulaşmam için kullanabileceği 500 veya 600 YTL ye de olsa razı olmaktan asla korkmadığım ve korkmayacağım iş imkanı. Sizinde dediği gibi pazardan elma alır gibi sertifika alan kişiler benim önümü kesiyorlar. Bunlar bir şirkette öyle yatası bir iş arayan ve babasının parasını eğitimine yatıran (sözüm meclisten dışarı) insanlardır. Ama iş başvurularımda vurgulayarak CISCO eğitimine kayıt olduğumu ve bu eğitimimin 26 temmuzda başalayacağını belirtiyorum. Ama nafile. Üniversiteyi ekonomik şartlardan okuyamadım, malum istanbul hali, derken babamın 2 yıl süre gelen tümör hastalı ve sonrasında ölümü, arkasından ablamın trafik kazasında ölümü beni üniversite hayatından uzaklaştırdı. Ben şimdi 40.000 YTL de ödemem gerekiyorsada bu CISCO eğitimlerini almayı ve bunu başarmayı kafama koydum. Zaten çözüm park ve sistemuzmanı.com sitesini bundan dolayı ilgiyle takip ediyorum. Aslında amacım bu değildi ama Deniz Beyin DENİZ ÖZTOPRAK' ın iş ile ilgili gerekirse bizde yardımcı olalım demesi beni çok sevindirdi. Eğer deniz bey bana iş imkanı açabilirse çok mutlu olurum. Siz diğer üyelerinde yardım etmesi bu konuda beni çok mutlu edecektir. Şirket isterse CCIE ol desin onun çalışmasını yapar onuda olurum. Gerekirse isteyen işverene bunu yazılı noter huzurunda taahhüt ederim. Şimdi söyleyin bana yüreğim aşkla CISCO için çarparken beni gören işveren neden bana yol açmasın ki. Çünkü bu güven kendimde bana karşı var. Umarım bir yol bulabilirim. Ama CISCO dan asla ama asla vazgeçmeyeceğim.


Hepinize teşekkür ederim.



burada bende bir kaç bişeyler eklemek istiyorum.ben 2003 yılında bilgeadamdan sistem uzmanlığı eğitimi aldım fakat expertliğe kadar gitmedim fakat şuanda olduğum konum ve aldığım bilgi ile mcse sertfikalı arkadaşlar kadar bilgi sahibiyim diyebilirim.ilk önce kendine güven ve çok araştırma yapman gerekli bilmediğin birşeyi herzaman kolayda olsa zorda olsa sormakta fayda var nitekim bu portalda gerek serhat hocam olsun eser hocam hakan hocam ve diğer isimlerini saymadığım arkadaşların hepsi elinden geldiği kadar yardımcı oluyorlar zaten bilgi paylaştıkça güzeldir şartlar ne olursa olsun durmak yok yola devam etmek gerekli. Bende askerliğimi bitirdikten sonra mcse+ccna+ccnp almayı çok istiyorum.


hepinize teşekkürler

 
Gönderildi : 12/07/2008 14:35

(@Cenk-Celik)
Gönderiler: 100
Estimable Member
 

Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk........

 
Gönderildi : 16/07/2008 22:42

(@Anonim)
Gönderiler: 0
 

sevgili Gökselkardeşim.


öncelikle yüreğininsaflığı ve olaylra dürüst bakışdan dolayı seni tebrik ediyorum. senin kadar acı ve zorlukla karşılaşmasamda. cisco aşkı konusund aikimizinortakyönleri var. ccna eğitimini tamladım7 ekimde ccnp eğitimine v ccna sınavlarınahaırlnmaya devam ediyorum.


sana tavsi,yem asl abıkma ve haytattan pes etmegüçlü olursan kazanırsın. gçlü omalı ve iradeni güçlü kılmalısın.asla ben bukadarğrendim bitti bu bnim çinyeterli deme. işte o zaman kybedersin.


 


 ayrıca erdal bey in  yorumu için bir kaç kelime söylemek istiyorum. erdal bey gerçekden ülkemizde IT e bakışaçısını özetlemiş ve gerçekden olağanüstü uluslar arası bir makale niteliğinde bir yazı yazmış IT demek bizim ülkemizde bilgisayarlai ilgili herşeyi bilecek yapacakoyunlardan anlayacak. vs


insanlrkendi bilgisizlerini ve cahilliklerini  başkalarınad aaşılamaya kalkıyor asıl korkunç olanda bu. tespitlercok doğru yaınn altınsa ağ tarafaimzaı atarım hiç düşünmeden. zaten iş tecrübesi ve uluslar arası tecrübe  sana bu  tespiti yapmanı sağlıyor.


 ben 27 yaşındayım cok uzuniş tecrübem yok profesyonel anlamda 3 yıllıkiş tecrbem var. amasizlerdenöğreneceğim çok şey olduğunu düşünüyorum.


öğrenme süreci insan  nefes aldığı sürece devam eder.....

 
Gönderildi : 24/09/2008 02:42

(@GokselSonmez)
Gönderiler: 25
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Tekrar merhaba arkadaşlar,


Uzun bir sürede burada aktik olarak bulunamadım fakat hep makaleleri takip ettim. Tekrar bu konuya yazmamın sebebi huzur ve mutluluğumdan sizleri haberdar etmek. Hayatımdaki bu gelişmelerden haberiniz olmasının daha doğru olacağını düşündüm.


Şu anda MCSE+S+M eğitiminden sonra CCNA ve CCNP eğitimlerimide tamamladım ve çok mutluyum. Bu eğitim zamanı içerisinde bir CCIE ile mailleştim ve görüşmelerimiz oldu. Kendisi temiz kalp gözü ile beni gördüğünden bende yıllar önce aynıydım şimdi ise uluslararası bir şirkette CCIE olarak çalışıyorum dedi. Seninde bir gün böyle yerde olacağını biliyorum. Bundan korkma de yola devam et dedi.


Evet sizlerle yoluma devam ediyorum ve şükür ki mu mesajı ilk yazdığım günden 20 gün sonra bir şirkette kabul gördüm ve işe başladım. Bu şirket Outsource bir şirket ve 1 senemin dolmasına 1 ay kaldı.


Hepinize bana olan desteğiniz ve yürekten sözleriniz için teşekkür ediyorum. Sağolun. 

 
Gönderildi : 15/06/2009 14:36

(@esersolmaz)
Gönderiler: 3204
Illustrious Member Yönetici
 

Hayatta başarılarınızın devamını canı gönülden dilerim.


 

 
Gönderildi : 15/06/2009 15:39

(@GokselSonmez)
Gönderiler: 25
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Teşekkürler Eser bey,


Sizlerinde yanımda olduğunu biliyorum. Hep birlikte bu başarıları yaşarız umarım.


 


iyi çalışmalar.

 
Gönderildi : 15/06/2009 17:20

Paylaş: