Forum
Merhabalar Arkadaşlar,
Bu aralar Cisco sertifikasına hazırlanmaktayım ve bazı şeyleri not tutmak gerekmekte, tabii teknolojinin gelişmesi ile alışkanlıklarımızda değişti. Notları defter de değilde içinde search yapabilceğim, kolayca copy paste ile fotoğraf yapıştırabileceğim, bölüm bölüm ayırabileğim bir plataformda tutmak istiyorum. Bunun için bildiğiniz bir yazılım varmı ? veya sizler nasıl yapıyorsunuz ?
Teşekkürler
Merhaba,
Kursta aldığınız notları eve geldiğinizde elektronik ortama aktarmanız hafızanıza işlemesi açısından çok faydalı olur.
Ayrıca CCNA eğitim slatylarını hocanızdan isteyebilirsiniz.
Merhabalar,
benim istediğim lokal olarak çalışan wiki tarzı bir program..CHM kullanıyorum ama onda da edit copy paste ve resim kullanmak tam bir işkence...Lokal de çalışan bir wiki biliyormusunız ? Ben biraz araştırdım ama net bişi bulamadım..
Hayır bilmiyorum ama makale yazmak için kullandığımız bir program vardı, resimleri çok kolay şekilde istediğiniz yerinden alıp, istediğiniz formatta kaydedebiliyordunuz. Uzun zamandır makale yazmadığımızdan ben adını hatırlamıyorum, işinize yarayacaksa bakarım arşive ?
Merhabalar,
Programın adını verebilirseniz çok guzel olur,
Çok Teşekkürler...
Merhaba.
Tüm bu istekleriniz için MS Office OneNote 2007 kullanabilirsiniz.