Forum

booot it ng yazılım...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

booot it ng yazılımı hakkında önemli sorun.

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Reactions
462 Görüntüleme
(@sercanergin)
Gönderiler: 2
New Member
Konu başlatıcı
 

bootng ile ilgili boot in menüsünde bir türlü çözemediğim bir nokta var.sorun tam şu.. şimdi windows 7 ile windows xp yi ayrı şekilde setaktive yapıp
kurmama rağmen bilgisayar yeniden açıldığında direkt parttionwork penceresi geliyor.. normalde boot menüsü gelip işletim sistemi secmem gerekiyor ama o ekran gelmiyor. ?
bunun için bir yol varmı bu sorunu çözbilecek?

 

 

 

 ayrıca windows 7 ve ubuntu kurulumu yaparken ubuntu kurulduktan sonra bootng yazılımı otomatik olarak siliniyor. .. bu sorunları çözmek için yardımcı olabilirmisiniz. ? 

 
Gönderildi : 07/09/2013 18:42

(@SametKocaoluk)
Gönderiler: 8
Active Member
 

Bir partitiona kurduğunuz birden fazla işletim sistemini boot edebilmek için work with partition penceresinden Bootlt EMBR oluşturup, Multi OS seçeneğini işaretliyor musunuz?

 
Gönderildi : 17/09/2013 01:30

(@sercanergin)
Gönderiler: 2
New Member
Konu başlatıcı
 

evet işaretliyorum ona rağmen görmem gereken ekranı göremiyorum.. ayrıca kurulum yaparken tüm sistemlerin birbirini görmemesi için aktifleştiriyorum lakin yine olmuyor. tabiki bu her bilgisayarda olmuyor. bir kaç farklı bilgisayarda denedim bazısında bu sorun olmadı.. özel bir ayar veya seçenek varmı bu durumu çözmük için.. son olarak linux ile windows sistemleri kuramıyorum. linux u setactive yapmama rağmen windows bölümünü siliyor ve boot ng yazılımı da ortadan kalkıyor. linuxun önyükleme bölümünün bootng yazılımına mudehale etmemesi için ne yapılması gerekiyor.. bu konuda detaylı yardımcı olursanız memnun olurum.. 

 
Gönderildi : 08/11/2013 16:42

Paylaş: