Forum

DameWare Kullanimi
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

DameWare Kullanimi

9 Yazılar
4 Üyeler
0 Likes
1,003 Görüntüleme
(@Anonim)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

Domainde olmayan bir bilgisayarda dameware  ile domaine baglanamiyorum. Bunun ayarlari konusunda yardim edeck birileri varmi


ilginiz icin tesekkurler

 
Gönderildi : 25/08/2008 10:00

(@rahmidilli)
Gönderiler: 2458
Famed Member
 

Logon credentials olarak Domain\DomainAdminuser hakkına sahip şekilde logon olmayı denediniz mi?

 
Gönderildi : 25/08/2008 11:16

(@Anonim)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

Merhabalar


 


Dediginizi denemedim. benim asil sorunum benim kendi bilgisyarim domainde degil yalniz domainde olan clientlere baglanmak istiyorum bunun ayari nasil yapiliyor onu bulamadim. Daha once bilgisayar sistemdeydi o zaman sorun yoktu rahatc baglanabiliyordum. Simdi Ise sol Taraftaki yerde domain ismi bile gorunmuyor. Mesala onceden ahmet.localin altinda ahmet yaziyor burada kulllanicilari ve makinalarini gorebiliyordum simdi ise sadcece ahmet. locali gorebiliyorum. Heralde biryerlerden domain felan eklemek lazim ama bulamadim. No pdc yaziyor ve kirmizi X isareti var bu konud yardimci olabilirseniz cok memnun olurum.


Simdiden tesekkurler.

 
Gönderildi : 25/08/2008 15:53

(@rahmidilli)
Gönderiler: 2458
Famed Member
 

Şu an elimin altında yok menülerden söyleyemiyorum. Ama domain'e dahil bir bilgisayar üzerine kurulu olan Dameware'den domain dışında workgroup olarak çalışan bir bilgisayara erişmek için   PCADI\Kullanıcıdı ve şifre yazarak bağlantı sağlanabiliyordu. Buna dayanarak denemenizi önerdim. Dameware gibi programlarla maksimum verim almak için domain'e dahil bir bilgisayar üzerinde yetkili bir hesapla çalıştırılmalıdır. Bilgisayar domainde yekisi olmadığından tabi ki AD vs. göremezsiniz.

 
Gönderildi : 25/08/2008 17:06

(@ozkanaktekin)
Gönderiler: 36
Trusted Member
 

şuan bir deneme yapıyorum ben konu ile ilgili.  

 
Gönderildi : 26/08/2008 17:45

(@ozkanaktekin)
Gönderiler: 36
Trusted Member
 

ben bağlanamadım      

 
Gönderildi : 26/08/2008 18:02

(@Anonim)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

Merhabalar


oncelikle biraz isleirmin yogun olmasindan dolayi cevap veremedigim icin kusura bakmayin. Sanirim ben sorunu tam olarak anlatamadim.


Sorun su Domaindeki kullanicilara domainde olmayan bir bilgisayar ile damewareden baglanmak istiyorum. ama baglanammiyorum. baglanildiginida cok iyi biliyorum, cunku yanimd diger arkadas baglaniyor bana soylemiyor nasil baglandigini kendin bul diyor bende karistirdim ama bulamadim


Ps: Yanimdaki arkadasinda bilgisyari domainde degil.ama o baglanabiliyor.


Bunun Ayarlari konusunda yardimlarinizi bekliyorum. 

 
Gönderildi : 26/08/2008 18:15

(@Gursad)
Gönderiler: 105
Estimable Member
 

Selam.

 DameWare  ac ust menuden AD   seç Name or İP Adress    yerine Domain İpsini yaz Check yap ekrana domain parolu isteyecek bir pencere cikacak mes.  administrator@cozumpark.lokal   isim ve parolu girdikden sonra sol domain ismin cikacak.domain ismi cikdikdan sonra OU -lar latinda bilgisayar isimlerinin birine sag klikleyip Computer-Remote Control-Mini Remote Control sec alt tarafda yine bir parola girmen gerkecek yer var ayni sekilde admin sifreni yaz ve remote ol.

 

Saygilarimla 

 

 
Gönderildi : 26/08/2008 18:40

(@Anonim)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

Selam


Oncelikler bilgilerin icin tesekkur ederim


Senin dedigin sekilde de baglanabiliyorum yalniz senin dedigin sekilde acik olan bilgisayrlar bile kapai gorunuyor.


cozumpark.local zaten gorunuyordu.


Onun altinda sadece Domainin ismi (cozumpark) ve cozumparkdc nin gorunmesi lazim ve burada kullanicilarin workstation adi altinda bilgisayarlari gorunmesi lazim. Su anda acik olddugunu bildigim bir suru bilgisayra sizin dediginiz sekilde ofline gorunuyor bunun baska ayarlari da olmasi lazim.


O konuda da yardimlarinizi bekliyorum


Tesekkurler

 
Gönderildi : 26/08/2008 19:13

Paylaş: