Forum

symantec backup esx...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

symantec backup esx restore hatası

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
368 Görüntüleme
(@Anonim)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

Merhaba

symantec  backupta alınan esx deki backuptan geri dönmek istediğimde 

 e0009566 - The restore job cannot continue because the option to delete existing virtual machines prior to restore is not selected. Select this option on the restore job properties, and then run the job again.

hatasını veriyor. problemi araştırdığımda symantec sitesinde aşşağıdaki çözümü sunuyor. yani vmwarede Delete existing Virtual Machine prior to restore kısmını işaretlememi istiyor. bunu işaretlersem mevcut virtual server silinecek. ben silmek istemiyorum yedek olarak hazırda bulunması için

geri yükleyip kapalı olarak tutmak istiyorum başka çözümü varmı 

 

 

 
Gönderildi : 25/01/2012 14:16

(@ersincan)
Gönderiler: 975
Illustrious Member
 

Selam

1. Sol taraftaki Destination kısmından VmWare Rediction seçeneğini seçiniz. Burada nereye geri dönecekseniz yeni ESX server bilgilerini giriniz.

Eğer Değiştirmek istediğiniz ayarlar var ise onları yapınız. VMismi gibi. Daha sonra ise RUN now yaparak yada Schedule yaparak istediğiniz işlemi yapabilirsiniz. Restore after Power ON seçeneğini IP çakışması olmaması için kesinlikle işaretlemeyiniz.

2. Eğer amacınız backuplarınızı kontrol etmek değilde sadece serverı yedek olarak kapalı tutmak ise CLONE işlemi daha kullanışlı olacaktır.

Saygılarımla

Ersin CAN

 
Gönderildi : 27/01/2012 14:47

Paylaş: