Merhaba arkadaşlar sistemimde Domain Server, Lotus MailServer ve Logo'nun kurulu olduğu server var hepsinin üzerinde win server 2003 var + 50 client ama antivirus yazılımız yok sizce hangisini tercih etmeliyim veya nasıl bir yol izlemeliyimki sistem zarar görmesin ?
Merhaba,
Kaspersky Antivirüs for Windows Server ürününü düşünebilirsiniz ki gayet başarılı kaldı ki kaspersky virus yakalama noktasında en iyilerinden diyebilirim.
Alternatif olarak başka önerin varmıdır birde nasıl satın alabilirim isteklerimi sunacağım ve teklif verecekler sonrasında kıyaslama yapıp düşüneceğim.
Merhaba,
Nod32 antivurus kullanabilirsiniz.
Hangisini ESET Smart Security
4 (NOD32 | Firewall |
Antispam) veya ESET NOD32 Antivirus
4 (Antivirus |
Antispyware) özelliği olanımı ve bunların Windows server 2003 de nasıl bir prensipte çalışıyor ?
firewall lı olan bazen anlamsız problem çıkartabiliyor, antispyware li sürümü öneririm. windows server 2003 de nod32 aynı server - client mantığı ile çalışıyor.
http://www.cozumpark.com/blogs/3party/archive/2010/02/28/eset-nod32-antivir-s-4-kurulum-ve-ayarlar-b-l-m-2.aspx
http://www.cozumpark.com/blogs/videolar/archive/2011/07/04/262153.aspx
Burada bir inceleme yaparsanız belki olumlu veya olumsuz bir fikir verebilir.
Sistemde Cısco PIX 515 Firewall var