Forum

kullanıcı acitivite...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

kullanıcı acitivite ve performans değerlendirme programı hk.

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
406 Görüntüleme
(@Anonim)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

Merhaba

Şirketimiz bünyesinde kullanıcıların gün içinde ne gibi işlemler yaptığını raporlayabilecek bir program arıyorum  , nchsoftware firmasının flexiserver isimli bir programını buldum ,Server client mantığında çalışan program servera kurulduktan sonra web arayüzü ile servera baglanıp clientlara kuruluyor ,  programın çalışma mantığı tam istediğim gibi saat saat dakika dakika hangi kullanıcı ne işlem yaptıysa hatta girdiği sitelerin titleları yaptıgı ,msn konusmalarının kimlerle oldugu , hangi exeleri hangi saatler arası ne kadar çalıştırdıgı , hangi süreler bilgisayarın hiçbir işlem yapmadan bosta kaldıgına varana kadar çok detaylı günlük raporlar üretebiliyor, sonra bunları günlük çalışma saatine göre performans degerlendirmesi yapabiliyor.

Hal böyleyken derdim ne 🙂 programın küçük bir sorunu var program serverdaki bir link ile clientlara kuruluyor ve kurulduktan sonra kullanıcının mailine gönderdiği bir mail ile aktif oluyor ve sağ alt tarafta programın çalıştıgına dair bir ikon geliyor ve üzerinde turn off komutuda var kullanıcı turn off yaptıgı zaman hop program hiç bir bilgi kaydetmiyor 🙁

Biz kullanıcılarımızın böyle bir raporlama yapılgını ve kucuk bir turn off komutu ile kapatılabilecegini bilmelerini istemiyoruz , 

Bu tür program kullanan varmıdır tavsiye edebileceginiz bu tür bir program varmıdır ? 3 haftadır böyle bir program arıyorum artık kafayı yemek üzereyim . şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

 

 

 
Gönderildi : 15/06/2011 19:54

(@rafets-ayata)
Gönderiler: 3820
Üye
 

Merhaba,


Kurulumu özelleştirerek clientte çalıştığını göstermeyebileceğiniz özelliği olan. Özel tuş kombinasyonu ve şifre girildikten sonra ancak durdurulabilen bir ürün olan http://www.spectorcne.com/record.html  deneyebilirsiniz.


Ancak hatırlatmak isterim ki ;


Bu tarz programları kullanırken kullanıcıları kişisel haklarına müdahale etmiş oluyorsunuz bu da ayrıca suçtur. Bunun için kullanıcılara bildiride bulunmalı ve imzalı bir yazı almalısınız.


Ve bu programlar yıllık güncelleme gerektiren programlardır. İyice incelemeden tam karar vermeden almayınız.

 
Gönderildi : 15/06/2011 20:52

Paylaş: