Forum

Logo da Log Kayıtla...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Logo da Log Kayıtlarını Sql Den Alma

5 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
2,655 Görüntüleme
(@SedatTURAN)
Gönderiler: 443
Honorable Member
Konu başlatıcı
 

merhaba arkadaşlar. şirkemiz bünyesinde logo go programını kullanmaktayız.program içerisinde log kayıtlarını veren bir bölüm olmadığı için sql server 2000 den geçmişe yönelik kimin hangi faturayı sildiğini değiştirdiğini veya yapılan işlemlerle ilgili muhasebeleştirilmemiş faturaların kaldığını belirtecek log kayıtlarını çekmez istiyorum. excele günlük olarak böyle birşey mümkünmüdür.

 
Gönderildi : 12/05/2011 13:15

(@cevdetciftci)
Gönderiler: 357
Reputable Member
 

yaptıgı işlemin detaylarını göremezsin sadece inceledi değiştirdi ekledi gibi detayları verir. bunun içinde sistem işletmeninde araclar veya izle seçeneği altında kullanıcı izleme raporu diye bişey olması gerekiyor. ordan filtre verip istediğin bilgilere ulaşabilirsin

 
Gönderildi : 13/05/2011 17:42

(@tarkankurd)
Gönderiler: 66
Estimable Member
 

biz tiger plus 2.05  a geçiş yaptık. sistem de revizyon takibi enable yaptığımızda değişikli tarihçesi çıkıyor. orada ne gibi değişikliklerin kimin tarafından yapıldığı bilgisi var. ayrıca kayıt bilgisi nde kimin hangi zamanlarda değişiklik yaptığını görebiliyoruz. silinen kayıtlarıda görebiliyoruz.

 
Gönderildi : 15/05/2011 13:05

(@SedatTURAN)
Gönderiler: 443
Honorable Member
Konu başlatıcı
 

go yu güncellemedik sanırım güncellesek log kayırlarını program üzerinden alabiliriz. ben sql veri tabanından excelle bu kayıtları çekmek istiyorum. üyelerimiz arasında bu konuya hakim olan birisi vardır elbet diye düşünüyorum.

 
Gönderildi : 16/05/2011 13:11

(@tarkankurd)
Gönderiler: 66
Estimable Member
 

mail adresini gönderirsen sana hazır bir excel dosyası gönderebilirim.

 

sql cümleciğini makro ile dosyanın içine gömüyorum. belirlediğim bazı hücrelerden ise şartları ve firma numarası gibi değişkenleri aldırabiliyorum. zaten istediğin işlemi yapabilirsin.

 

go da rapor üretici kısmı var mı.

tiger plus ta var. ben bazı raporlarımı rapor üreticisinin içine attım. oradan daha rahat oluyor benim için. 

 
Gönderildi : 16/05/2011 22:43

Paylaş: