Forum

En hızlı En basit i...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

En hızlı En basit imaj atma yöntemi Acronis ,Ghost diger yöntem.

4 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
1,094 Görüntüleme
(@RamazanCaliskan)
Gönderiler: 40
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba arkadaşlar.

Acronis ile hazırladığım imajı son kullanıcı kendi kendine atabilecek kadar nasıl kolaylaştırırım. 

Ben şu an yaptığımı anlatayım. Acronis Bootable DVD içine 1.8 GB kadar küçülttüğüm her şeyi hazır Xp yi attım.Neden bu kadar kuculttum çunku DVD üzerine *.tib dosyası maksimum 2 GB a kadar yazmaya izin veriyor.   DVD içeriğinde acronis+xp imajı var.DVD ile pc başlatıldığında herhangi bir teknik arkadaşın takılmadan geçebileceği sadelikte.. Fakat teknik bilgisi fazla olmayan birininde bu imajı rahatlıkla atmasını istiyorum. Bu işin yolu bumudur. Başka pratik yollar varmıdır. Deployment kurulum için mevcut network altyapısı sağlam değil. Ayrıca ordada kullanıcılara Bios ayarlarından Network adaptorunu seçtirmek oldukça zor olacak. Bu işi profosyonel anlamda yapanlar fikir verirse sevinirim. 

Teşekkürler. 

 
Gönderildi : 04/04/2011 23:25

(@fatih.tasdelen)
Gönderiler: 18
Active Member
 

Merhaba,

İmajları dönmek istediğiniz makinaların donanımları farklı ise mavi ekran hataları ile karşılaşa bilirsiniz. Bu nedenle farklı donanıma dönerken Universal Restore modülünü kullanarak imajı dönmek istediğiniz makinanın driver'larını göstermek durumundasınız.

 
Gönderildi : 05/04/2011 12:40

(@RamazanCaliskan)
Gönderiler: 40
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

Teşekkürler ilginiz için. İmaj atarken gerekli prosedurleri uyguluyorum. Sorun yok. Syspreple kapattım. acronisin Change SID özelliğini kullanmıyorum nolur nolmaz diyerek. Universal Restore kullanıyorum Sorun yok. Benim istediğim imajı daha basit atmak. Acroniste yada baska bir programda önceden hazırladığım bir cevap dosyası ile daha kolay image atabilirmiyim. DVD ye attım imajı herşeyi hazır. Aslında oldukça pratik. Daha pratik nasıl yaparım onun uğraşındayım. Kolay gelsin..

 
Gönderildi : 05/04/2011 14:34

(@vasviuysal)
Gönderiler: 7889
Üye
 

Windows Depoyment Service araştırabilirsiniz

 
Gönderildi : 07/04/2011 12:13

Paylaş: