Forum

Symantec Enterprise...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Symantec Enterprise Vault Journal db problemi

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
535 Görüntüleme
(@HakanDiNC)
Gönderiler: 12
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Arkadaşlar selam


Exchange server 2007 kullanıyoruz ayrıca symantec enterprise vault yazılımı ile mailbox arşivlemesi olarak kullanıyoruz. Bende symantec yazılımına yabancıyım. Şöyle bir problem oluştu halal tam çözümünü bulamadım. Geçici çözümle idare etmeye çalışıyoruz. Problem şöyle.


 Information Store lar üzerinde journal aktif ettiğimde journal db sürekli şişiyor ve mailler çok çok yavaş gidiyor. Symantec journal dbsini arşivleyememe gibi bir problem var bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. teşekkürler.


 


 

 
Gönderildi : 29/06/2010 17:22

(@recepyuksel)
Gönderiler: 1893
Üye
 

Selam,
Tavsiye olarak; exchange tarafında şişmeyi engellemek için ev journal enable ettikten sonra 1 dk içinde exchange'deki veriyi arşivle sonrada exchangedeki kopyasını sil olarak bir politika uygulamanızı önerecegğim, Exchange tarafındaki şişmeyi bu şekilde önlemiştik biz. Journaldaki mail lazım, olduğunda ev tarafında searc ile bulup ilgili posta kutusuna yollayabilirsiniz. Yani journal mailbox'ında exchange tarafında data kalmamasına dikkat edin.
Sorunu çözebilmeniz için Journal politikanızı gözden geçirip EV tarafında journal servislerinin düzgün çalışıp çalışmadığınız kontol etmenizi önereceğim vermiş olduğunuz bilgiler ışığında.
Kolay Gelsin...


 


 

************************************************************
Probleminiz çözüldüğünde sonucu burada paylaşırsanız,
sizin ile aynı problemi yaşayanlar için yardım etmiş olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise "çözüldü" olarak işaretlerseniz
diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
************************************************************

 
Gönderildi : 29/06/2010 17:46

Paylaş: