Forum

Spector Pro CNE hak...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Spector Pro CNE hakkinda

6 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
454 Görüntüleme
(@burak_can)
Gönderiler: 14
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Arkadaslar Merhaba ;


Spector Pro CNE hakkinda bilgi sahibi olan varmi nasil kurulur,terminal islemleri nasil yapilir,Turkce kaynak bulamadim ve site kayitli olmayan kullanicilara bilgi vermiyor.


iyi çalışmalar. 


 


 

 
Gönderildi : 13/03/2010 01:34

(@AhmetERSAHAN)
Gönderiler: 116
Estimable Member
 

Merhaba bu program bilgisayarda yapılan aktiviteleri kaydeden bir programdır program bilgisayarda açılan uygulamaları eğer chat yapıldıysa her iki tarafında yazdıkları ziyaret edilen web siteleri alınan ve gönderilen e-mailler klavye ile yazılan tüm dökümanlar p2p ye varınca ya kadar herşeyi kaydeder. Eğer isterseniz belirlenen sürelerde ekran görüntüsü bile alır kelimelere karşı bile duyarlılığı vardır (mesela; araba,bilgisayar v.s) gibi kelimeler yazıldığı anda siz başka yerde bile olsanız daha önceden belirlemiş olduğunuz mail adresinden size haber verebiliyor.
Dahasıda var ve bence en güzel yanı ise şifre korumalı bir program, bu programın çalıştığını sizden başka kimse bilemez bir ajan gibi çalışır anlayacağınız ve size istediğiniz her türlü detayı veriyor..

 
Gönderildi : 15/03/2010 03:37

(@burak_can)
Gönderiler: 14
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Bilgilendirme icin tşkler,ama ben,Programin Server tarafında kurulum ve terminaller icin yapilmasi gereken işlemleri,Adım adım yazabilirseniz sevinirim..

 
Gönderildi : 16/03/2010 00:26

(@AhmetERSAHAN)
Gönderiler: 116
Estimable Member
 

Merhaba  programın kurulumunda zor bir şey yok bildiğin program kurulumu CNE versiyonu zaten network ortamı için ama detay istersen senin için uygun bir zamanda bir makale hazırlayabilirim ama dediğim gibi kullanımında zor bir şey yok..

 
Gönderildi : 16/03/2010 00:51

(@birolaydugan)
Gönderiler: 867
Prominent Member
 

Burak bey Slm ; Kurulum icin herhangi bi ozel ayar gerekmemekde,CNE manager uzerinden domaindeki ilgili bilgisayarlari ekleyip sonrasında manager comp. bolumunde sag click install spector dedikden sonra daha oncede olusturdugunuz .sds uzantılı deploy dosyasını secdikden sonra terminal yeniden baslayacak ve yine cne manager uzerinde ilgili kullanic sag click start recording dedikden sonra sistem sorunsuz calismakda,CNE 6.0 olan son surmu kullanmanızı tavsiye ederim....


Not: Deploy esnasında terminaldeki antirusu korumasın gecici olarak devre dışı bırakalım,sistem casus yazılım oldugu icin engelleyebiliyor..


 


iyi geceler

 
Gönderildi : 16/03/2010 03:32

(@burak_can)
Gönderiler: 14
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Birol hcm çok tşk ederim,bu kdr kolay oldugunu bilmiyordum 🙂 ozellikle antivirusun engelleyebilecegi bilgisini vermeniz sorunumda nokta atısı oldu,tekrar çok tesekkur eder iyi geceler dilerim.

 
Gönderildi : 17/03/2010 03:23

Paylaş: