Forum

acronis ile ağdan d...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

acronis ile ağdan diskleri yedeklemek ?

4 Yazılar
4 Üyeler
0 Likes
354 Görüntüleme
(@muratpektas)
Gönderiler: 164
Reputable Member
Konu başlatıcı
 

herkese selamlar 4 servera sahibim. acronis echo server lisansım var. lisans tek olduğundan bir serverda kurulu. bu yazılım ile diğer 3 serverin c sürücülerini ağdan map edip yedeklesem, geri dönüşlerde sıkıntı olur mu.

 
Gönderildi : 19/11/2009 16:18

(@ugurdemir)
Gönderiler: 9888
Illustrious Member
 

Tavsiye edilen backup yazılımının ilgili işletim sistemi üzerinde olması ve o şekilde imajının alınmasıdır.Ancak siz network yoluylada acronisle imaj alabilirsiniz.İmajı alıncak serverın gerekli paylaşım ve izinlerini aarlayın ve o şekilde imajını alın.Sorunsuz imaj alıyor.

Keyifli çalışmalar. 

 
Gönderildi : 20/11/2009 04:51

(@aykutsinanes)
Gönderiler: 380
Reputable Member
 

Selam; 


Eger Maksat Full Sistem Yedegiyse Map Yontemiyle Baglasan Bile Diger Sunucularda ki Bellekte Kullanılmakta Olan Onemli Sistem Dosyalarını Kopyalayamazsın, Ugur Hocanin Dedigi Gibi Ya Server Uzerinde Calisacak Oda Acronis VSS Servisi Gerekli Olacagindan yada Acronisin Client Programini Serverlara Kurman Gerekecek ki. Acronis O Client servislerinden yararlanip Saglikli Bir Sekilde imajı Tamamlayabilsin.


Kolay Gelsin.


 

 
Gönderildi : 20/11/2009 05:36

(@EyupHAMAMCI)
Gönderiler: 154
Estimable Member
 

Merhaba agdan map yolu ile disklerinizin backupunu alabilirsiniz.Fakat bu yontemle sadece dosyalarınızı yedeklemiş olurusunuz.Yani bir recovery yaptıgınızda aldıgınız imagı birebir diskinize atamazsınız.Diskinizde c diye bir  klasor olusturup tum datayı buraya donuyor.Arkadaşların dedigi gibi acronis vss serverini kurmalısınız.Yada bootable medya oluşturarak saglılı image alabilirsiniz. İyi calışmalar

 
Gönderildi : 20/11/2009 16:54

Paylaş: