Forum

VNC Döküm...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

VNC Döküman

6 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
468 Görüntüleme
(@ekremsarlak)
Gönderiler: 64
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Değerli arkadaşlar ,


VNC server ve client ile ilgilli forumda kurulum ve ayarlar ile ilgili postunu bulamadım , döküman olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.


Saygılar
Ekrem

 
Gönderildi : 05/08/2009 19:35

(@huseyinbagdadioglu)
Gönderiler: 177
Estimable Member
 

Merhaba ,


VNC ile ilgili öğrenmek istediğiniz nedir? Paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışalım.


 

 
Gönderildi : 05/08/2009 20:13

(@ekremsarlak)
Gönderiler: 64
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba,


VNC free edition kurmak istiyorum , server ve client tam ayarlarını bilmiyorum , daha önce sadece kullanmıştım şimdi sıfırdan bir kurulum yapmam gerekiyor , bu konuda ayarlarının nasıl yapılacağı hakkında dökümanları lazım , elinizde mevcutmudur  ?


 


 


 

 
Gönderildi : 05/08/2009 20:34

(@huseyinbagdadioglu)
Gönderiler: 177
Estimable Member
 

Merhaba ,


Amacınız sadece remote desktop yaparak bağlantı sağlamak ise ; http://www.realvnc.com/products/download.html  linkte bulunan free edition versiyonunu indirmelisiniz. yüklemeye başladığınızda Select Components bölümünde  VNC Server ve VNC Viewer gibi 2 adet seçenek göreceksiniz. VNC server seçeneğini bağlanmak istediğiniz bilgisayarlara kuracaksınız. Viewer seçeneğini de Server seçeneğini kurduğunuz bilgisayarlara bağlanmak için kuracaksınız. Daha sonra VNC Viewerı çalıştırdığınızda gelen ekranda bağlanmak istediğiniz bilgisayarların ip'lerini yazarak uzaktan bağlantıyı gerçekleştirebilirsiniz.VNC serverı kurduğunuz bilgisayarların Firewall ayarlarından vnc ye izin vermeniz ya da 5900 portuna izin vermeniz gerekecektir. Aklınıza takılan bi şey olursa sorularınızı bekliyoruz.  


Kolay Gelsin.

 
Gönderildi : 07/08/2009 17:12

(@ekremsarlak)
Gönderiler: 64
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

ok çok saol


Kolay gelsin ..


 


 

 
Gönderildi : 07/08/2009 18:43

(@AbdullahSELLiOG)
Gönderiler: 32
Trusted Member
 

İyi akşamlar Hüseyin bey. VNC viewer kullanıyorum. Kullanıcıların bilgisayarıma tabletlerinden bağlandıklarında, hazırlamış olduğum slaytı hem projeksiyon cihazından hemde tabletlerden takip etmesini istiyorum. yalnız kullanıcının müdehale etmesini istemiyorum bu kısıtlamayı nasıl yapabilirim. Konu açılalı çok olmuş ama yeni bir konu açmadım.

 
Gönderildi : 07/01/2015 21:14

Paylaş: